jo, na sme.sk bola studia o mladych architektoch, najprv ze stary most premenit na zeleny park a dalsi clanok bol o tom, ako pod mostom SNP postavit skate park
Mohli by. Ten v lamaci je malinky, a v ruzinove je rozpadnuty. Kam mame chodit ? Potom ludia pindaju ze su skejtaci na Slavine, Istropolise, Hrade. Dokonca diery ako Zvolen a Kosice maju skateparky, sice mensie,ale vsetko potrebne tam maju..
no jasne,to by bolo super..akoze ked aj ideme us skejtovat,tak sa musime zasit nekde do dediny aby nas nahodou nezrazil nejaky sialenec na aute..no a us ked sme v tej dedine,tak tam po nas nakonec nekdo zahuci z okna ze co tolko s tym rachoceme..
@10 ja si myslim ze vrazit peniaze do skateparku je dobra vec. Za malo penazi sa potesi vela ludi, a mnoho mladych moze travit svoj volny cas vonku na doske. Mysli ze je to lepsie ako sediet vnutri a honcovat cicinu
lenze dneska na to nikto neprispeje, tazko sa u nas zhanaju sponzori na skate, miestne samospravy to moc nepodporuju, skate si ludia (najma ti starsi) stale spajaju s alkoholom, drogami, proste so vsetkym zlym, maju skaterov za vagabundov. sponzori sa nasli napr. v Prahe, a dneska tam stoji jeden z naj parkov v europe, ktory kazdorocne hosti skvely event Mystic sk8 cup, kde sa vzdy zucastnia velke mena z celej europy.
Lenze u nas to neni povazovane za perspektivny sport, a ak uz sa nahodou aj vyclenia dake peniaze, co dost tazko v dnesnej dobe a hospodarskej krize, tak sa nevyclenia na skejt, ale na daky iny sport..
takze jedine co ostava je sukromny investor a to pochybujem...
koniec koncov par mesiacov dozadu o tom pisal Lesko a Opi v boardlife..
#8 @flamerage - cistu pravdu mas! este raz sa mi niekto opovazi p.icovat ze niekde skejtujem dpc.. co nam chcu este zakazat vsetko v tomto state? zachvilu si ani prdnut nebudeme moct
ale ako vazne tak prepacte ale kuknite sa na uroven sk8boardingu v USA alebo inde.. to sa neda porovnat... nechapem preco TU sa NIC nemoze urobit PORIADNE! predstavte si take paradne rampy, slajdy, zabradliaa, oldchoolove bazeny a setkoo..wohoo..raj na zemi
normalne by sme mali spisat nejaku peticiu, ziadost a poslat to ministerstvu
ten v ruzinove, maju do noveho roka zrekonstruovat a zastresit tak som zvedavy, mozno to aj vide, uz ku koncu septembra ma nechceli psutit na blady ked som tam bol ze sa to die prerabat, tka nevem teda mohlo by to byt real.
"ten" v ruzinove zrusili,a nie zrekonstruovali,teraz tam je nejaka plocha na hokej,alebo co to chcet byt je to dost skoda,lebo som to mala blizko pri dome a fakt neviem kam teraz mam chodit skejtovat ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lenze dneska na to nikto neprispeje, tazko sa u nas zhanaju sponzori na skate, miestne samospravy to moc nepodporuju, skate si ludia (najma ti starsi) stale spajaju s alkoholom, drogami, proste so vsetkym zlym, maju skaterov za vagabundov. sponzori sa nasli napr. v Prahe, a dneska tam stoji jeden z naj parkov v europe, ktory kazdorocne hosti skvely event Mystic sk8 cup, kde sa vzdy zucastnia velke mena z celej europy.
Lenze u nas to neni povazovane za perspektivny sport, a ak uz sa nahodou aj vyclenia dake peniaze, co dost tazko v dnesnej dobe a hospodarskej krize, tak sa nevyclenia na skejt, ale na daky iny sport..
takze jedine co ostava je sukromny investor a to pochybujem...
koniec koncov par mesiacov dozadu o tom pisal Lesko a Opi v boardlife..
ale ako vazne tak prepacte ale kuknite sa na uroven sk8boardingu v USA alebo inde.. to sa neda porovnat... nechapem preco TU sa NIC nemoze urobit PORIADNE! predstavte si take paradne rampy, slajdy, zabradliaa, oldchoolove bazeny a setkoo..wohoo..raj na zemi
normalne by sme mali spisat nejaku peticiu, ziadost a poslat to ministerstvu