jj, kedze nechodim casto von okrem skoly, tak sa jej vyrozpravam... ..a vola sa Jasmina, ako ja, lebo je to moje druhe ja..vzdy ma pochopi, rozosmeje, lebo mame rozvaky zmysel pre humor, vypocuje..niekedy ju neznasam, je to svina, co uz
mooja kamoska malA VOLali sa vzduch a vzduska teraz (inak je starsia)sa jej pytam zo srandy ci ma este nevyditelnych priatelov.ona ze nie.tak som bola rada lenze este dodala super vet:my sme sa pohadali a oni isli domov do zduskova.
..a poznam ju uz od narodenia...ako vyzera? mam ju dokonca v albume~ fotky c. 11, 38,39 a 42...casom mozno nejake pridam ..nemusite pozerat, ak nechcete, nechcem z toho robit reklamu
mala som, volala sa jasper a vzdy som s nim chodila za rucku.. bola som s krsnou na kvp a ma chytila za ruku a tahala cez cestu... a ked ma dotiahla, hodila som sa o zem a rozplakala, lebo jaspera zrazilo auto
Ano mam... a je uplne super nigdy ho neopustim a on mna tiez nie stale spolu vyvadzame a robime hovadiny a chodime pogovat na cintorin... alebo spolu kukame po chalanoch na vampirefreaks Vola sa Pussy je gay ma velke pekne fialove oci cierne vlasy taky super uces ze emo ofina a taky roh ako jednorozec... a vie lietat, vie sa dostat vsade lebo bezny ludia ho nevidia, ked sprejujem dava pozor ci niegdo nejde, ked kradnem v hypernove donuty tiez dava pozor... ja super
juj mala som ...bolo to male hunate a sedelo mi to na ramene, no nikdy som ho envidela len citila a pocula...potom som zistila ze to bol vnutorny hlas, nieco ako svedomie ci co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
..a poznam ju uz od narodenia...ako vyzera? mam ju dokonca v albume~ fotky c. 11, 38,39 a 42...casom mozno nejake pridam ..nemusite pozerat, ak nechcete, nechcem z toho robit reklamu
a este som mala aj Silviu.. ale ta odisla
je to nejaky ten divny hlas v mojej hlave
ked som bola krpata bola s nim celkom zabava uz ma nudi XD
A s bratom sme mali jednu imaginarnu kamaratku- Buchtu Grimbeldu.