nie nemala..našťastie..žiadne úmrtie na Vianoce, ani nevyliečiteľná choroba takže môžem povedať, že všetky boli šťastné Presne také, aké som si ich pripravila
ziaden sneh, teplo jak ..., v telke velke nic, pri stole nas bolo o dvoch menej, bracho mal blbe pripomienky na mamu a v poslednom rade ani tie darceky bohvieco, ziadne prekvapenie...
a k tomu som sa este nikdy necitila tak sama ako dnes
Minulý rok keď na nami vyhoreli susedia a všetko čo sme mali na balkóne bolo pod vodou. Koláče, polievky, ryba a všetko sme rýchlo robili na novo. A samozrejme atmosféra u nás každý rok tradične nestojí za nič
tieto boli dost blbe ....sneh nie je ,teplo jak na jar,,,som chora ,u nas hadky ....a nic dobre .....ale boli uz aj horsie ,ked som bola velmi chora a prec z domova
Asi najhoršie boli približne pred štyrmi rokmi, alebo tak nejak. A nesúviselo to s nedostatočným množstvom darčekov, ani so snehom alebo podobnými hovadinami.
minulé dva roky boli od veci... vždy tesne pred Vianocami rozchod... a pred 5 rokmi mi umrela tesne po Vianociach prababička... hm... takže tieto Vianoce sú v podstate po dlhej dobe normálnejšie...
Och áno, práve tieto. Nie kvôli darčekom, ani kvôli jedlu či čo, ale pri večeri mal najprv dedo blbé pripomienky, čo on má celý rok, ale mohol si odpustit, takže hádka hneď na večeri, celý večer každý vo svojej izbe nasratý.. taká pohodička no.. teším sa, kedy opustím aspoň na pár hodin tento dom, strašne dusno tu je.
posledné tri roky to ide akosi dolu vodou, žiaden sneh ani tá správná atmosféra,perinbaba je lenivá krava všade počut len t-mobile a tie ich hnusné reklami vianočné a vobec všetky vianočné, gýč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ziaden sneh, teplo jak ..., v telke velke nic, pri stole nas bolo o dvoch menej, bracho mal blbe pripomienky na mamu a v poslednom rade ani tie darceky bohvieco, ziadne prekvapenie...
a k tomu som sa este nikdy necitila tak sama ako dnes
O tomto básnia všetci od Októbra? Vianoce sú nuda.
kks založme nejaký klub
Ani ten sneh neni aby trochu privodil atmosferu