momentálne bývam v ČR s čechom, ale chodila som aj s rusom...
teda.. ako sa to vezme... býval už na slovensku ako slovák, ale jeho mama je ruska a tiež tam odmalička chodil, takže rusky vie parádne a dá sa nazvať povodom rus
vzdy som vravela ze tu trapnu nemcinu nikdy nebudem potrebovat ked sme sa ucili, ze do nemeckych krajin sa ajtak nechystam ale som velmi rada ze sa aspon dohovorym kedze som vo Viedni spoznala jedneho uzasneho chlapa..
Skoro rok som behal do Prahy za jednou zienkou. Nedopadlo to moc stastne, ale bola tov kazdom pripade zaujimava skusenost. Ceske dievcata su urcite zaujimave. Ale urcite by som nemenil za slovensku kvalitu, ktoru mame doma !
No mala som japonca ale to uz davno.Teraz som verna a ked mam chut experimentovat tak nakupujem v jednom fajn sexshope,eshope co vam poviem nevyskusas nevies..................................WWW.LIMITSHOP.EU..........odporucam
@husky nebolo to náhodou myslené zo srandy? Veď čo sa hovori o afričanoch, akého ho maju aj keď veľkosť nie je všetko, to je pravda, ale preto tam bol asi ten smajl
@husky pozdravim pozdravim len co sa vytrepem hore schodami a odtrhnem ho od kompu. dokoncuje akurat novu tune tak si to vies asi predstavit som radsej dole a co sa tyka @seminika ta si asi mysli ze african najlepsi preto lebo pocula tu "strasnu" vec co koluje a to ze cernosi maju veeelkyyyy penis . ale netrapi ma ako to myslela je mi to u prdele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
teda.. ako sa to vezme... býval už na slovensku ako slovák, ale jeho mama je ruska a tiež tam odmalička chodil, takže rusky vie parádne a dá sa nazvať povodom rus
@seminika toto bol dalsi dokaz tvojho velkeho prehladu...
@marttina aj u vas su take strme schody ako v celom Anglicku?
ramus vsade kam sa pozries...hej, tazke je to zit s DJom
ale teraz ked uz zije so svojou inspiraciou, tvori coraz viac a viac
nejak tak asi
jo presne ramus po celom dome, zaklady sa otriasaju... je to tazke ale nie nemozne este ze tak
ved to ze tvori vela!!! ale je nam fajn
vies, aj bungalovy existuju
a vsetko pocut susedov mate v pohode?
hej najprv si zbehne dole po inspiraciu a potom tvori tak sa tam o neho dobre staraj!