ja sa bojim vzdy, ked sa mi rysuje perspektivny vztah. kym je to v rovine ze sa obaja tvarime, ze o nic nejde, som velmi spokojna, ale akonahle mi dotycny nieco naznaci, tak panika ale uz som zistila, co v tom je, ja sa bojim hocijakeho zavazku...to ma asi vacsinou zablokuje a nezamilujem sa...lenze potom chudak clovek...ale mozem ja za to?! ved aj tak som na to este mlada...
zalezi co si clovek predstavuje pod pojomo lubim/milujem ta....mladi ludia to velmi casto a prehnane pouzivaju, je to skoro ako povedat "cau"
Mozete dotycnemu vraviet ako velmi ho mate radi a podobne, dajte tam aj 100X "velmi" ta mam rad a pochopi, ze ho naozaj mate radi....
Milujem ta alebo lubim ta je skor zauzivane v neskorsej faze vztahu ked to uz povazujete za nieco viac ako len romanik....
Ked budete starsi tak sa naucite trocha viac vazit taketo slova...
Je velmi velky rozdiel povedat babe, ze ju mate radi a povedat, ze ju milujete...zarucujem, ze slovom milujem alebo lubim skoro vsetky odplasite teda ak nie vsetky, chcel som byt optimisticky DD
niekto má strach z lásky, aj ja ale z chorej lásky -aj také sú, z tej ktorá len privalstňuje a vynucuje. Nie nejde o mňa, ja by som sa nedala, ja som bokom a vidím, čo osoba s ružovými okuliarmi nevidí. Je to hrozné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ani z voza, ani na voz
Mozete dotycnemu vraviet ako velmi ho mate radi a podobne, dajte tam aj 100X "velmi" ta mam rad a pochopi, ze ho naozaj mate radi....
Milujem ta alebo lubim ta je skor zauzivane v neskorsej faze vztahu ked to uz povazujete za nieco viac ako len romanik....
Ked budete starsi tak sa naucite trocha viac vazit taketo slova...
Je velmi velky rozdiel povedat babe, ze ju mate radi a povedat, ze ju milujete...zarucujem, ze slovom milujem alebo lubim skoro vsetky odplasite teda ak nie vsetky, chcel som byt optimisticky DD