V poslednej dobe o nej odvšadial počuvam, stala sa velmi popularna na SK. Mna ale moc nezaujala. Citit tam najma skoricu a tu mam spojenu len so sladkymi jedlami.
Dobré celkom. Napr Pho Bo/Pho Ga a podobne, čo už nie sú polievky ale plnhodnotné jedlá (kde sú rezance, a kadečo možné), ma až tak nelákajú, ale toto bolo fajn. Také jemné, príjemné chute, najmä ak si ju vychutnáte v kvalitnej reštaurácii
@kerrang@10 mne casto stava, ze ked o niecom prvy krat pocujem (moze to byt aj slovny vyraz a pod.), tak odvtedy o tom zrazu pocuvam stale. Takze odteraz o nej budes isto pocuvat tiez
Super jedlo, keby tu je viac takychto teplych polievok v ponuke. Jedavam pravidelne, fest to aj zasiti.
Minimalne v ZA som jedol asi z 4-5 roznych restik/obcerstveni a vsade chuti inac.
Z rozvozu jedavam taku budgetovu, taka vyvazena chut, maso skor priemerne ale fajn. Napriklad inde zas davaju viac klickov alebo co to je.
Napriklad citron/limetka mi v tom az tak nechuti, radsej vela zazvoru. V jednej vietnamskej su velke kusy masa, da sa vybrat maso atd.. pripadne trochu chilli aj do toho sem tam... urcite treba vyskusat aj inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Phocko milujem
Minimalne v ZA som jedol asi z 4-5 roznych restik/obcerstveni a vsade chuti inac.
Z rozvozu jedavam taku budgetovu, taka vyvazena chut, maso skor priemerne ale fajn. Napriklad inde zas davaju viac klickov alebo co to je.
Napriklad citron/limetka mi v tom az tak nechuti, radsej vela zazvoru. V jednej vietnamskej su velke kusy masa, da sa vybrat maso atd.. pripadne trochu chilli aj do toho sem tam... urcite treba vyskusat aj inde