Mali ste už poškodene znamienko? Riešli ste to nejak,alebo ste to nechali tak?
Mne zastrihli do znamienka vzadu na krku,dost to krvacalo,na druhy den take škaredšie bolo s chrastou,tmave a tak,trocha zvačšene,nebolelo nesvrbelo,po par dnoch
ja si len pamatam ze moja babka si mozno aj pred 5 rokmi rozskrabala znamienko lebo ju svrbelo a uplne take krvave bolo.. a dodnes (zatial) zije *klop *klop
@fxx ked som bol mensi som si z chrbta odskrabol celkom velke znamienko a nic mi nebolo ani neni teraz ani nevydno zeby som tam neake znamienko dakedy mal
ZIADNY PROBLEM JA SOM MAL VELA POSKRABANYCH TIEZ SOM PAR KRAT STRESOVAL NESKOR SOM SIEL RADSEJ NA KONTROLU VYBRALI MI 3 ZNAMIENKA PRE ISTOTU JEDNO POSLALI NA HISTOLOGIU VSETKO BOLO OK
keď si písal, že sa nemení alebo nezväčšuje, nemení tvar malo byt byť v poriadku; mal si aj diskusiu ihneď s doktorom a nepodcenil si to čo by podaktorí aj urobili; myslím, že ak by to znamienko nejak zmutovalo a rástlo nejak divne tak by si to videl aj sám a aj tak je tam stále čas na vybratie teda pochybujem, že to zmutuje ihneď
nestresuj sa, ja osobne som mala 2 znamienka ktore mi vytrcali a zapieralo mi do toho ramienko od podprsenky a moja lekarka mi poradila aby som si ich nitou podviazala, ze scerveneju, odumru a odpadnu... a aj sa tak stalo, parkrat som ju navstivila ked mi to naozaj zcervenelo a obavala som sa, ale nakoniec mi to odpadlo a zostali mi len 2 ploche znamienka, nemusis sa nicoho obavat, ak ti to necerna, nemeni podozrivo farbu, neboli a nekrvaca, tak je s najvacsou pravdepodobnostou vsetko v poriadku a okrem toho, na to aby sa ti vyvinul nador treba cas a aby sa z nezhubneho nadoru stal zhubny, tak na to treba ovela viac casu, ked prides na svk, tak pre klud v tvojej dusi navstiv svojho lekara, ale zatial sa nemas coho bat, sleduj si to, davaj pozor, ale inak sa neobavaj a nestresuj, budes ok
no..moja babka si tak rozkrabala znamienko ze mala rakovinu koze...a zomrela ale to kvoli tomu ze nechcela ist na operciu..podla mna budes v pohode az dojdes na slovensko mozno ti to nebudu musiet ani vybrat..ale aj tak si uzivaj kazdy den akoby bol posledny lebo to nemusi byt len znamienko co ta zabije. good luck
mal som znamienko na nose, vyškrabal som si ho žiletkou lebo rastlo a vyzeralo to jak šušeň ...a žijem spokojne ,v pohode príjmam potravu, 24 krat za deň stolica, všetko ok..
nečítala som to síce celé, ale ja som si raz odškrabla znamienko (asi v spánku) a normálne mi to krvácalo a tak....ako bežná rana,,,nič som s tým nerobila, zahojilo sa mi to a už pár rokov po tom stále žijem...
akoze no co ja viem mne by tak strihalo z toho ze by som sa vratila domov a dala si to vysetrit s tym nieje sranda..ked ti to urobia skoro tak v poho ale tak zalezi od znamienka..ale ja mam tiez na krku.. a doktorka mi vravela ze si ho mam dat vybrat lebo keby si donho dako ze by mohol byt problem...sak si kukni na nete jak vyzeraju melanomy
hlavne sa ukludni chce to nejaku poriadne velku antistresovu čokoladu alebo minimalne nejaku animatorku s fontankou ktora by ti vyčarila usmev na tvari ja som si takto do znamienka na čele ,,začesala,, herebenom....tiež som nemala možnosť ist k doktorovi kedže to bolo v obdobi maturit tak som to mala tiež llen prelepene a skusila som s tym žiť..akonahle sa všetko skončilo znamienko som si dala vybrat...nemalo by sa ti nič stať pokianezmenilo tvar velkosť respektive okolo neho nemaš opuch či začervenanie....to že z toho dostaneš rakovinu ti povie každy ale to su reči ludi ktori možno nikdy o takom niečom v skutočnosti nepočuli len proste jedna babka povedala... .... lebo to nemusi byt len znamienko co ta zabije. good luck // toto maš taku antistresovu vetu od dievčiny ako bonus - malo by ťa to zaručene rozosmiať
sorry nechce sa mi to cele citat , no ale ja som si minule zaskrabol do znamienka zacalo krvacat trochu potom sa spravila chrasta ta teraz odpadla a vypada to v pohode , ale nwm ja kaslem na to ked bude rakovina tak skapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som tomu chalanovi už hovoril,ak zomriem tak ja ho budem v noci strašiť.
ale ofc z 100000ludí sa z toho jednemu niečo vyvine,určite to budem ja,prečo nie.
to sa zacelí v pohode ak maš zdrave bunky
podľa mňa je to viac úzkosť z neznáma a smútok za domovom
to je normálne a ak máš navyše stres, je to jasné ako facka.........
ale tak ty ked sa bojis chod lekarovi
nadych, vydych.
za 2 mesiace sa rakovina nevyvinie, aj keby sa ti s tym znamienkom stalo cokolvek.
rakovinu z toho isto mať nebudeš,ale ako vidím, vedľajšie následky sú v psychike