nie. prave preto ze som nevedela mat len tak random sex bez citov, tak som dva mesiace chtiac/nechtiac spavala radsej s niekym s kym som uz fakt spavat nemala.
jj sex az po svatbe ... kam ten svet speje, ked chalani odmietaju sex od bab O.o... ale aby som nebol za vemeno, kocku som odprevadil domov , nakoniec napisala
Raz aj to som ľutoval..lebo podaktoré ženy sú mrchy a zmotajú človeka že chcú vzťah a potom sa tvária akoby nič keď človek ostane sám ,zmotaný a v p....nevadí aspoň pribudla ďalšia skúsenosť ale určite to bolo naposledy čo som sa oyebau
nie bolo možno na hrane.. ale mne to príde strašne lacné a primitívne iba si tak uspokojiť mokrú vagínu a potom odísť ako ukojený pes a týmto končí. citila by som sa ako štetka. Nie som sice puritán ani konzervatívec, viem že to je dnes bežná vec ale mne strašne vadí to že to nemá uroveň..
@relieforsaddist takze jej slo len o sex, ale kvoli tomu slubovala vztah ci ako?
@sisi092 presne i ja mam taky pocit, kebyze sa mam vyspat s nejakou random holkou alebo i s kamoskou...ze mi huci klada, tak uz si rychlo nejaku najdem, aby som vyprazdnil gule a hned dovi, dopo
@klaudiqaaa hej, hej, u teba urcite...bude sex az po prvom dietati
@sasuke ja musím zareagovať na tento komentár , nedá mi .. malo to byť "raz ked sme sa s kamarátkou opili som spala s nejakým chlapcom" alebo "raz ked sme sa s kamarátkou opili sme potom robili aj iné veci.. " :ehm:
@edryan ako bozky a tak alebo sex ? lebo to druhe len s tou jednou... ako nebranim sa ale som narocna dost na zeny -.- ty povedz kolko si mal dievcat (10 a viac?)
áno tak nejak a preto si píšem tu na birdzi zatiaľ čo vedľa mňa leží nádherná priateľka č.10 D .. a už si začínam hľadať na ráno č.11
Ty budeš tiež dobrý expert ..čo tak čítam
@myschka noa ? a co by bolo na tom akoze? co by si sa hanbila, ze si pannou do 22 rokov? hlavne, ze zeny tu moralizuju jedna radost, ked nejaky 28.rocny panic tu zalozi debilne forum, ze by mal radsej sexovat z lasky a hlavne, ze zeny malokedy same sexuju z lasky
@echoechoecho Ee? Pointou toho, čo som napísala bolo, že som sa v 22 rokoch prvý krát zamilovala, a že keby pre mňa mal byť sex výlučne otázka citov, tak by som mala sex možno tri razy za život.
@myschka rozumom, nie sme zvierata poniektori, ale to u teba neprichadza do uvahy ...lebo to pises ako oslpravedlnenie ci co, takze, ked ta nejaky ne*er znasilni, tak ok, ved cim inym by mohol byt ovladany, ak nie pudmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a teraz lutujem ze som sa na to vykokotil
ee neviem mas pravdu..korenim sexu je laska bol citat z filmu :letim:
@zdasati ale stale mam menej ako ty ouuuuuuuuuuuuuuu
@sisi092 presne i ja mam taky pocit, kebyze sa mam vyspat s nejakou random holkou alebo i s kamoskou...ze mi huci klada, tak uz si rychlo nejaku najdem, aby som vyprazdnil gule a hned dovi, dopo
@klaudiqaaa hej, hej, u teba urcite...bude sex az po prvom dietati
@edryan pardon ked si na mol ozrany tak ta nenapadne robit si selfie pri sexe prepac mam foto jej bradavky jedine tak
Nakoniec som našiel dievča čo asi spalo s viac dievčatami ako ja
Ty budeš tiež dobrý expert ..čo tak čítam