ja som mala chrbát spečený asi len zo trikrát...síce sa moc nenatieram opalovákmi ale ja mám ten typ pokožky čo sa len tak nespáli takže to fakt aby som bola od rána d o večera na slnku...takže ja som pokojná..ale keď ma spáli ak t o kue*sky štípe
raz, ked som mohla mat cca 7 rokov.. som ho mala komplet cely cerveny a aj s pluzgiermi .. a to sme akurat boli na dovolenke, takze bolo "super" ist k cudzej doktorke najhorsie bolo, ze sa to stalo prvy den, a tak bol ten zvysok dost kruty .. ale odvtedy si uz davam pozor, lebo staci chvilka a hned by ma spalilo.. a hned docervena preto som komplet biela, teda az na ruky
ja mam take stastie,ze ja som bola spalena len raz v zivote..aj to len stehna a tvar..inac ma hned do hneda dava...ale nezavidim tym co su jak papriy kazde leto..
@encrypt Nie, to určite nie. Ja napíšem hneď, ako si všimnem novú tému a chcem k nej niečo napísať a napíšem to, čo chcem, nie podľa toho, čo ostatní (navyše toto som ani nečítala).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Fuj ale keď som minulý rok strážila deti...tak jeden chalan si strašne spálil chrbát ta mal také obrovské nechutné pluzgiere
Ale opálení ľudia sú špatní.