Kde ste "ľúbim ťa" hovorili iba z povinnosti a nezáležalo vám na budúcnosti tohoto vzťahu? Možno ste boli ohúrení fyzickými alebo inými stránkami toho druhého, ale trvalo to len zopár dní.. A pod.
nooo, bola v podstate. teda problem bol, ze sme si vobec nehovorili lubim ta. teda lebo oni v cestiine ani nemaju take slovo, cize by mi musel povedat hned milujem ta asi a proste to neslo a stale som si hovorila ze ved to je este len mesiac..dva mesiace..pojdeme na dovolenku a povie mi to pri zapade slnka... pri zapade slnka m povedal ci uz ideme na izbu a dovi.
mala a nikdy som nechapala ako moze niekto s niekym chodit, ked vedia ze spolu urcite nebudu navzdy a ze to proste "neni ono" a za chvilku sa to skonci a tak..
ale proste preco nie? ked mi bolo s tym clovekom relativne dobre, ako tak sme si rozumeli, bavilo nas spolu travit cas, pacili sme sa jeden druhemu a mali sme sa radi. akurat sme vedeli ze to neni neviemaka laska a hlavne su medzi nami urcite diametralne odlisnosti nepouzitelne v buducnosti, proste vedela som ze to neni ten pravy a ze sa skor ci neskor rozideme. aj ked sme si to narovinu nikdy nepovedali. a neprislo mi nejako divne ze sme pol roka spolu a nehovorime si lubim ta ani nic podobne, proste to tak vyplyvalo z toho cele a bolo nam to obom jasne.
a neviem co je na tom zle, hlavne ak ma clovek -nast rokov, ja som rada ze som nabrala nejake skusenosti aj z takeho vztahu a nie ze som cely zivot cakala na toho praveho a ked som ho nasla neviem nic o tom
@morningcoffe z povinnosti? Nikdy som nepovedal "lubim ta" alebo "milujem ta", len tak, z "povinnosti", ked som to necitil... a povedal som to v zivote len dvom...
@salora ja som povedala už viacerým, v mojom pubertálnom štádiu, a po čase som zistila, keď som sa zaľúbila že toto "ľúbim ťa" má oveľa väčšiu hodnotu ako tie minulé. Ale osoby ktorým som to vtedy hovorila nebrali nejak vážne
mala som, doteraz to ľutujem, lebo sa tým všetko pokazilo
ale chcela som tomu dať vtedy šancu - boli sme dlho kamaráti, on chcel niečo viac a malo to aj svetlé stránky počas tých troch mesiacov, no nebolo to ono
hej, nechala som sa "uniesť momentom". potom som sa zľakla pri náznaku niečoho vážnejšieho, prípadne ma to prestalo baviť... dosť možno som tak bola aj z opačnej strany neľutujem nič, je to život.
mala som taký...vlastne len raz som šla do vzťahu už s tým, že toho človeka ľúbim...
ďalšie tri vzťahy začínali len tak kamarátsky..no potom to nejako prišlo ale ´ľúbim ťa´ som tomu druhému nepovedala skôr, než som to tak naozaj začala cítiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale proste preco nie? ked mi bolo s tym clovekom relativne dobre, ako tak sme si rozumeli, bavilo nas spolu travit cas, pacili sme sa jeden druhemu a mali sme sa radi. akurat sme vedeli ze to neni neviemaka laska a hlavne su medzi nami urcite diametralne odlisnosti nepouzitelne v buducnosti, proste vedela som ze to neni ten pravy a ze sa skor ci neskor rozideme. aj ked sme si to narovinu nikdy nepovedali. a neprislo mi nejako divne ze sme pol roka spolu a nehovorime si lubim ta ani nic podobne, proste to tak vyplyvalo z toho cele a bolo nam to obom jasne.
a neviem co je na tom zle, hlavne ak ma clovek -nast rokov, ja som rada ze som nabrala nejake skusenosti aj z takeho vztahu a nie ze som cely zivot cakala na toho praveho a ked som ho nasla neviem nic o tom
ale chcela som tomu dať vtedy šancu - boli sme dlho kamaráti, on chcel niečo viac a malo to aj svetlé stránky počas tých troch mesiacov, no nebolo to ono
ďalšie tri vzťahy začínali len tak kamarátsky..no potom to nejako prišlo ale ´ľúbim ťa´ som tomu druhému nepovedala skôr, než som to tak naozaj začala cítiť