Ahojte ľudia.
Aké darčeky ako máličkosti mám na mysli kupujete chlapi partnerke.
A naopak vy baby aké darčeky dostávate od vašich partnerov len tak pre radosť a potešenie?
Čo vás vie vždy potešiť?
Poraďte mi dačo .
od bývalého .. na začiatku mi doniesol kvet a videl, že ma to potešilo tak mi ich nosil vkuse až kým mi to neprestalo pripadať milé. potom už nevedel čo vymyslieť.
Zlatá klasika - kvety, víno a sladkosti a občas si na mňa spomenie v levných knihách a prinesie mi niečo na čítanie, zvykne nám kúpiť lístky na nejakú akciu ako prekvapenie, nejaké prádielko, čo sa mu páči.. ako inšpirácia ti určite poslúži zlavomat, tam majú všelijaké zážitkové akcie, pobyty a wellness procedúry
Nedostávam nič ale potešilo by ma hocičo, napríklad burizóny. Poukážka na thajskú masáž, výlet, reštika, tulipány z lídla, lístky do Energylandie, spodné prádlo, papučky alebo napríklad naušnice, náhrdelník...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a dodnes to nevie
a napr dnes som dostala poukazku na prirodnu kozmetiku mojej oblubenej znacky,len tak,tak som sa velmi potesila!
ale najviac ma potesilo,ked mi len tak odtrhol kvietok polny,len tak