myslim ze par veci sa nam nevydarilo, ale podla mna napriklad MS v hokeji dopadlo dobre, a v BA je teraz krasny stadion, sice trosku drahsi ako sa planovalo
Mna skôr teraz zaujíma, či mi vrátia keše ak nie budem sosť nasraný.
A inak škoda rečí medzinárodná ostuta a môžeme sa za to podakovať Trnavským a Bratislavským sedlákom ( ''chuligánom'' , inak proti tým mestám nemám nič)
Poliši radšej akciu zakážu, lebo nevedia urobiť raz a navždy poriadok s drbnutými fanušíkmi.........mali by sa isť učiť do Anglicka..........u nás je to zo všetkým tak!........take vyúdene zveri ako cigáni su pomali zákonom chránene ...............filip
to je link kde si zisti ako vrátiť vstupenky ... len ja som mal už aj na autobus a vlak lístok teda mám ... a ja som trnavský fanúšik ale nie hooligans
Ak myslíš také, na úrovni povedzme tých majstrovstiev, tak vravím, že nie. Síce sme to ako-tak zvládli, ale ostal nám jeden veľký, predražený a dovolím si povedať zbytočný štadión a najväčší profit malo aj tak len pár ľudí, čo sa poriadne na tom nabalili. Ďalšie príklady tu máme napríklad slávnu deaflympiádu, alebo nedeľný víkend šampiónov, ktorý všetci vieme ako dopadol. Ja z toho viním organizátora a nie starostu, alebo políciu, jednoznačne proste nespravili nič pre bezpečnosť.
Ale celkovo nie som proti, samozrejme také tie sny ako zimná olympiáda a podobne sú hovadina, ale normálne eventy sa tu organizovať môžu, keď je záujem ľudí, tak prečo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
do buducna by sme take podujatia mali organizovat...
slovaci su neschopni mantavi a zavistlivi ludia. pokial nezmenia od zakladov svoje myslienie, nikam sa ako stat nedostaneme.
vo futbale nie .. FVŠ - zrušenie ..
čo tu chcete .. ping-pong? môžu sa na nás akurát tak vyje.ať
A inak škoda rečí medzinárodná ostuta a môžeme sa za to podakovať Trnavským a Bratislavským sedlákom ( ''chuligánom'' , inak proti tým mestám nemám nič)
ÁNO, je veľa ľudí, ktorí majú potenciál robiť veľké veci.
to je link kde si zisti ako vrátiť vstupenky ... len ja som mal už aj na autobus a vlak lístok teda mám ... a ja som trnavský fanúšik ale nie hooligans
Nem tudom, hogy a kibaszott magyar Duna szerdán, hogy a verseny soha nem meghívott. halál Ön és a többi rossz wishers!
Ak myslíš také, na úrovni povedzme tých majstrovstiev, tak vravím, že nie. Síce sme to ako-tak zvládli, ale ostal nám jeden veľký, predražený a dovolím si povedať zbytočný štadión a najväčší profit malo aj tak len pár ľudí, čo sa poriadne na tom nabalili. Ďalšie príklady tu máme napríklad slávnu deaflympiádu, alebo nedeľný víkend šampiónov, ktorý všetci vieme ako dopadol. Ja z toho viním organizátora a nie starostu, alebo políciu, jednoznačne proste nespravili nič pre bezpečnosť.
Ale celkovo nie som proti, samozrejme také tie sny ako zimná olympiáda a podobne sú hovadina, ale normálne eventy sa tu organizovať môžu, keď je záujem ľudí, tak prečo nie?
Tu as une frigidaire dans ta maison ? Si oui,rassures-toi si iln'y a pas un ratatouille !