Bože,veľa ľudí má málo sebavedomia,veď vlastne aj ja,ale ako mám mať sebavedomie,keď ma v triede iba urážajú a na ulici tiež a žiadny chalan o mňa nezakopne,teda skoro.Ale nie som škaredá,teda neviem.Napíšte,čo si o sebe myslíte vy a nejaké rady,ako si zd
Bože aj mna urazali v triede a ze by si ma vsimali chalani ani nehovorím a čo žijem a verím v to, že som dobrá v istých veciach a som to proste ja a nebudem sa hrať na to čo chcú ostatní. Proste ver tomu, že aká si je dobre. To je základ aspoň pre mňa, neviem ako to berú iní.
Ja som bol v na zakladne neustale tercom posmechou a urazok. Ma dokonca aj chceli hodit pod auto ale nevyslo im to lebo som sa im vyklzol. Mne sebavedomie nedvyha nic a urcite na to okolie nebude nejako vplivat. Bud taka aks si. A ak by som mal napisat co si o sebe myslim tak len takto: chytit a odstrelit
Ako sa na seba pozeráš ty, tak ťa vníma aj okolitý svet. Takže zmeň v prvom rade svoj vlastný postoj k sebe samej. Prestaň sa ľutovať, byť veľmi na seba kritická, snaž sa brať veci s nadhľadom a nerob si veľkú hlavu s blbcov, ktorí sa ti posmievajú, zasmej sa aj ty. Oni to väčšinou robia preto, lebo sa sami cítia neistí a možno majú o sebe ešte nižšiu mienku ako ty.
Jaaaj sak sa netrap co si o tebe myslia ostatni.. to ze su vsetci k tebe drzi neznamena ze si menej ako oni.. proste kasli na nich, teda viem ze to asi nebude lahke ale ak si niekto potrebuje dokazovat/zvysit svoje sebavedmie tym ze uraza druhych je to obycajna trapna nula a urcite sa mu to raz vrati... vsetci su skveli taki aki su (ked sa nepretvaruju alebo nehraju na nieco ine) a ked nevidis ze si aj ty tak by si si to mala uvedomit..
a ak ti chyba aby sa po tebe obzerali pubertiaci s nohavicami stiahnutymi po kolena a retazou od bicykla na krku daj si najkratsiu suknu aku zozenies,tricko s vystrihom po pupok a prefabri sa na blond alebo cerveno.. garantujem ze sa obzru ale toto je dost ubohe a to by si hadam nechcela...ked budes spokojna sama so sebou budes si moct vyberat....
Dakujem za prispevky,niekedy to sebavedomie mam,ale ako kedy.Ja viem,vsade sa pise:Mas byt taka aka si,ale pokial nie si vychrtnuta blondina,tak sa mozes tvarit sebavedome ako chces,vsetci idu iba po blondinach ,teda nemusia byt blondiny,ale dlhovlase,viem na kazdeho niekedy dojde,ale kedy dojde na mna.Stve ma ked idem po meste s kamoskou,kazdy ju tam zdravi,ze je nejaka uplne perfektna a mna nepozdravi nikto,teraz je to dost take blbe,kedysi sa bavil pomaly kazdy s kazdym,a uz mi chyba to,ze by niekto o mne povedal:To je ale kus! DD.Inak,s tymi sortkami som to skusala,ano,kazdy sa cumel,ale co z toho,neviem,ako sa cumeli,ci:Boze,to co ma na sebe?Alebo:Ta ma ale pekne nohy(to mam) DDDDDDDDDDD.No tak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ked sa ludia dokazu len lutovat...
a ak ti chyba aby sa po tebe obzerali pubertiaci s nohavicami stiahnutymi po kolena a retazou od bicykla na krku daj si najkratsiu suknu aku zozenies,tricko s vystrihom po pupok a prefabri sa na blond alebo cerveno.. garantujem ze sa obzru ale toto je dost ubohe a to by si hadam nechcela...ked budes spokojna sama so sebou budes si moct vyberat....