nepoznám niekoho kto má dlhé a chce amť krátke a pritom sa dá dať spraviť krátky proces
no pri mojej "okolo plecovej" dĺžke sa mi moja vlnitosť nepáči....ale keď budú pod lopatky tak budu vlnité krásne....pokial sa nad nimi, roztrapatenými, nezlutujem a nedam sa postrihnut....kriz s jemnými vlasmi
ja mám vlasy pod lopatky, hnedé, vlnité a celkom sa mi páčia, ani si ich nefarbím, nič, len čakám kedy mi vyrastú ..... jój ale dovtedy sa určite nechám ostrihať, poznám sa, vždy potrebujem zmenu...
mam s tym problem,preto ich furt menit,farbu, strih mam strasne huste vlasy,takze s tym mam problem. aktualne som z dlhym=ch rovnych cervenych presla na kratsie vlnite cierne. ale planujem svoju povodnu hnedu a este kratsie.
dlhe a rovne! nenavidim moje kučerave vlasy..a nie preto lebo sa mi nepacia kuery... ale preto elbo sa mi to začne stat vyzeram staršne strapato.. a vyzeram proste prišerne...budte radi za rovne vlasy.. vam staci si ich natocit ... no mi vlniet..si ich musime zehlit a to strašne niči vlasy T__T
ja si stale sľubujem, že si necham dlhe vlasy, ale vždy nakoniec skončim u kaderničky (tak ako dva dni dozadu) neviem, ja sa proste v kratkych vlasoch citim dobre, tak mlado, priťažlivo a pohodlne, hoci podvedome slečnam s dlhymi vlasmi zavidim aspoň všetky tie vaše super učesy. tiež si myslim, že nie každy kratky strih je rovnaky...rozhodne neobhajujem vlasy na dva milimetre, strih musi vypovedať o vašej osobnosti a zdôrazniť ženskosť
páčia sa mi dlhé a je už jedno či sú rovné alebo vlnité .. a hlavne aby boli husté..potom je to už dokonalosť .. čiže ja som so svojou korunkou spokojná
Mali byť dlhé a keď sú ešte čierne a pekne upravené tak nieje o čom.Nezáleží na tom,či rovné,alebo vlnité,každej sa hodia iné .I keď tak rozmýšľam tak vlnité sú peckové .
Ja mám husté dlhé vlnité vlasy, ale žehlím si ich ako blázon zakaždým keď si umyjem hlavu, tak dlhé rovné a pokial ich vyžehlené nemám, tak nosím taký drdlík, ale aby som vyšla som s vlnitými dlhými- neexistuje.. tu nejde o to čo je krajšie, ale vo vlnitých sa cítim celkovo blbo.. a pritom to je pekné aj tak..
A vlastne.. dosť často som pozerala so závisťou na rôzne brče, že prečo zrovna ja musím mať fakt rovné vlasy, ale potom som si všimla, aké bývajú také vlasy presušené a som spokojná s tým, čo mám, hoci trocha vlnitosti, kt. by im pridala na objeme, by im neuškodilo
nepozerajte sa so závisťou, sú s tým len starosti.. neviem ako vám, ale ja keď mám brčkavé mi je teplo na krk, potom mi tie vlasy všade lezú a som z nich len nervózna..
no napriklad,ja som so svojimi spokojna nemala som (zatial a asi navzdy) potrebu si ich farbit farbami ani samponmi ako moje kamaratky,ktore tym boli uchvatene uz v 13-tich a som rada,lebo ich mam dlhe,niekedy rovne,niekedy vlnite,ale hlavne leskle a zdrave
mala som pekné rovné dlhé po zadok , neskôr som sa dala ostrihať niečo nad plecia .. hneď som to oľutovala :/ , teraz sú už dlhšie ale rozhodne už nevyzerajú tak zdravo :/
no mám take stredne dlhé a dosť vlnité a tmavo hnedé xD akože som s nimi spokojná, len veľmi pomalo rastú ! a to ich chcem mať dlhšie a trošku viac kučeravejšie, inak som spokojná xD
Rovné, a na dĺžke veľmi nezáleží, ale minimálne tak po plecia. Ja mám také vlnitejšie a žehlím si ich, lebo mne sa vlnité a kučeravé vlasy vôbec nepáčia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
no pri mojej "okolo plecovej" dĺžke sa mi moja vlnitosť nepáči....ale keď budú pod lopatky tak budu vlnité krásne....pokial sa nad nimi, roztrapatenými, nezlutujem a nedam sa postrihnut....kriz s jemnými vlasmi
no najviac sa mi páčia dlhé, kučeravé a ryšavé alebo červené, no bohužiaľ na mne to dobre vôbec nevyzerá
a na inych babach sa mi pacia take,ktore danej babe pristanu
len nie krátke !!
mne sa absolútne moje nepáčia buď su úplne rovné alebo sa konce krútia na úplne opačné strany najradšej by som mala vlnité..
..kvak..
ked som bola mala mala som veľmi kucerave potom sa to dáko vyrovnalo a teraz znova.. ale je to jak po výbuchu... ach čo už /rofl/
alebo nie z vlnitých ale z kučeravých!! kučery,kučery
no viem si ich predstaviť aj viac kučeravé
Hlavne nech sú ale zdravé, lesklé hebké krásne proste také že sa ich chete dotknúť
je to divné, že som spokojný so svojími vlasmi???
mala som pekné rovné dlhé po zadok , neskôr som sa dala ostrihať niečo nad plecia .. hneď som to oľutovala :/ , teraz sú už dlhšie ale rozhodne už nevyzerajú tak zdravo :/