No v Chorvatsku som bola uz viackrát,preto tam uz nechceme ist,ale teraz chceme ist na Malorcu alebo na Rhodos,tak neviem kam....Ale aj Egypt je celkom fajn....Len tam sa môzem zdrziavat len v areli hotela
No... to bol taky hotel, ze nie klasicky ale obrovsky arel, s roztrusenymi apartmanmi, so zahradami. Chodievali sme bezproblemov aj do mesta. Pred 3 rokmi sme boli.
noo ja som bol na Mallorce...brutal tam bolo ...len strasnaa kaša tam..tolko opitych ludi sa tak casto nevidii ...ale inac fasa velmi...sa pamatam ze malee pivo bolo iba 2deci a velke 1 liter
Minulé leto sme boli v Egypte - Hurghada. V pohode sa dalo ísť aj mimo areálu hotela. Len keď sa vrátiš, tak bohovsky smrdíš. To od tých všetkých Egypťanov. To sú ako Cigáni. Hrozné. A jazdia tam jak blázni. Veď tam stojí benzím 1 egypt. libru (=5 Sk). Tiež sú dobré aj tie výletu všelikde do púšte, do Káhiry, pozrieť pyramídy atď. Odporúčam
peterkoo-no ved to by ma zaujimalo,hlavne tie pyramidy...Jáááj,strasne tam chcem ist,taky krasny hotel sme si tam nasli,ale aj na Mallorce sme nasli supeer hotel.tak neviem kam pôjdeme..
Egypt je dobrý neviem čoho sa bojíte... som chodil sám po mestách a lepších ludí som nestretol ani nemecku. Obchody na noc ani nezamykali len odišli a nechali tak... Aj keď asi sú tam aj problémy lebo ked sme sli busom medzi mestami ,tak len z vojenskou eskortou ale som sa cítil bezpečne (2003 som tam bol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A na Malorce môže byť tiež pekne. Len problém je v tom že ja sa nerád vyvaľujem na pláži
a samozrejme ze si pochvalovala