ahojte, potrebujem dať niečo spolužiakovi na vianoce, napadlo ma, že kúpim biely pohár (hrnček) a niečo mu tam nakreslím alebo napíše. vedeli by ste mi poradiť nejaké farby, ktorými to možem spraviť a ktoré by sa nezmyli?
@eva612 alebo stačí si kúpiť normálne farby na sklo... a ešte sú výborné akrilové farby...keď zmiešaš viac farieb takých žiarivých, ako žltú, oranžovú, zelenú, tak to vyzerá naozaj veľmi pekne
neviem či sa ti oplatí kupovať celé farby len kvôli jednému poháru ( nie je to práve najlacnejšia záležitosť)...fixky alebo konturky by ti možno úplne stačili...plus počítaj s fixáciou v rúre...keď som hľadala ja niečo podobné, ženy na internete si najviac pochvaľovali značku pebeo a marabu...neviem ako je to s porcelánkami, ale pri niektorých farbách nie je vhodné, aby prišli do kontaktu s jedlom, tak potom pozor na to
ja som mala farby na sklo a nemuselo sa to nijako fixovať v rúre nakreslila si,zostalo to tam,nezmylo sa to,neolúpalo,rýchlo uschlo a bolo to pekné. či to majú v papiernictve,to neviem,ale v obchode s umeleckými potrebami to majú určite ..a netuším koľko to stojí,už to bolo dávno ,ale myslím,že nejaká jedna farba môže stáť 3 eurá? tak neviem,či sa ti to oplatí a potom sú všelijaké kontúry
ale sú aj také tie,čo sa musia ,,zafixovať v rúre" ..také som ale nevlastnila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a verím, že to bude riadne super darček, keď to spravíš od srdca
ale sú aj také tie,čo sa musia ,,zafixovať v rúre" ..také som ale nevlastnila