no do školy sa namaľujem podľa toho, či ráno stíham..
na akcie, žúry, oslavy a tak sa maľujem vždy..
keď som sa frajerom nemaľujem sa (resp. keď som celý deň namaľovaná od rána a idem za ním tak ano, ale špeciálne kvôli nemu sa nemaľujem, lebo viac ľúbi keď som prirodzená)
@5 presne tak isto!
do skoly,ako kedy, ked stiham, ale zvycajne ano, ked je nejaka oslava,alebo udalost nejaka,tak to vzdy a frajerovi sa tiez paci, ked som skor nenamalovana,
@alohomora viem že sa opakujú ale ako sa povie - nikdy nestupiš do rovnakej rieky 2x- názory sa možu neustále meniť (snažím sa nájst výhovorku prečo som taká lenivá a nepozriem staré ankety)
Do školy linka iba, a ak je pre mňa niečo podstatne tak aj špirálu, vonku iba občas, a ak sú nejaké rodinné stretávky alebo idem do kostola tak to vôbec
linku mám len raz za uhorský rok,lebo ju mám aj tak krivú a trvá mi to tristo hodín..riasenku tiež nie,lebo si rada žmolím oči ..no a keď nemám oči,tak ani ústa
a fasádu/omietku si robím takmer vždy,keď idem von,
ale moc sa nevymaluvávam
podľa toho či sa mi chce a či sa cítim pekná. ale tak zas pod pojmom-namaľovať sa- nie je žiaden zložitý proces,keďže v týchto veciach zbehlá nie som a zatiaľ to nejak extra nepotrebujem
@foxylady nápodobne mám doma dve paletky tieňov ale nikdy som ich nemala na verejnosti ale ked sa doma nudím tak skúšam cítim sa v tom tak fiflenovsky ale povedala som že ked sa s tým naučím konečne pekne a efektívne robit tak skúsim na nejakú akciu, diskotéku alebo oslavu
do práce, keď si ideme sadnúť, ale inak moc nie
maximálne si ksicht pretrem light makeupom a púdrom
a moje maľovanie je aj tak len zakrztie nedokonalostí a mierne obtiahnutie obočka a trochu mihalnice
ako sa mi chce...do skoly sa mi vacsinou nechce vobec a ked idem von tak si dam zalezat niekedy a niekedy proste idem "freestyle" nenamalovana a je mi jedno
@kittyboo to som skúšala aj ja ale väčšinou keď vstávam skoro tak ako to idem na seba kydnúť mám aj ruky jakési mlandravé ale to je asi osobitá porucha
tiež sa malujem úplne všade, ešte aj keď mám ísť na kúpalisko tak si dám vodeodolnú špirálu. nemám rada svoje nenamalované a stojí mi to za tých 15 minút ráno.
keď idem do menzy po obed alebo vyniesť smeťe alebo odskočiť do billy tak nie ani ked rano so psom tak nie ani vlastne nikdy ked so psom tak nie
ale inak vždy nutné minimum aby som vyzerala ako človek
moja možnosť tu nie je ... vždy keď sa mi chce... ako väčšinou keď idem niekam úplne preč, do školy, do mesta a pod... ak sa zdržujem poblíž bydliska, alebo idem iba s fakt dobrými kamošmi tak sa mi nechce ...
(a ak sa maľujem, tak len špirála, korektor alebo púder.. nič viac, načo... to len fakt príležitostne )
jak kedy. niekedy aj ked idem len do obchodu, inokedy mozem ist aj na dlhsie prec a nenamalujem sa vobec. ale obvykle to je tak ze cez tyzden pracovny sa vacsinou malujem vzdy ked niekam idem a cez vikendy sa nemalujem bo sa mi nesce
nie uplne vzdy, niekedy mam take dni ze MVP - vezmem kabat a idem...ale z tych dni ked idem niekam von medzi beznych ludi tak 98% sa malujem...a makeup, mascara a ruz su vzdy life-saver
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
na akcie, žúry, oslavy a tak sa maľujem vždy..
keď som sa frajerom nemaľujem sa (resp. keď som celý deň namaľovaná od rána a idem za ním tak ano, ale špeciálne kvôli nemu sa nemaľujem, lebo viac ľúbi keď som prirodzená)
takže ani jedna možnosť mi nevyhovuje
do skoly,ako kedy, ked stiham, ale zvycajne ano, ked je nejaka oslava,alebo udalost nejaka,tak to vzdy a frajerovi sa tiez paci, ked som skor nenamalovana,
a fasádu/omietku si robím takmer vždy,keď idem von,
ale moc sa nevymaluvávam
líčim sa/líčila som sa: práca, von posedieť, akcie s kamarátmi, divadlo, škola.
osobne to mám rada, podčiarknuť to pekné, skryť to čo skryť chcem, ale stále to musím byť ja, novú tvár si rozhodne nekreslím
maximálne si ksicht pretrem light makeupom a púdrom
a moje maľovanie je aj tak len zakrztie nedokonalostí a mierne obtiahnutie obočka a trochu mihalnice
iba raz za uhorský rok si dám aj linku
tiene nepoužívam skoro vôbec
ani rúže, nemám rada keď mám dačo na perách
ani bronzer a podobné veci
pod takmer vždy nespadá vysýpanie smetí, návšteva potravín a podobné vychádzky v blízkosti domu
miera a prevedenie v závislosti od času/nálady
ale inak vždy nutné minimum aby som vyzerala ako človek
(a ak sa maľujem, tak len špirála, korektor alebo púder.. nič viac, načo... to len fakt príležitostne )
Teraz cez prazdniny som ale nikde nechodila, tak to uz asi 5 dni som sa nenamalovala
teraz sa mi nechce a tak idem do tesca nenamaľovaná, obočie mám jak brežnev, vlasy mastnota level skúškové :letim:
ale malovat sa vzdy u mna znamena mat na sebe bb krem + puder. teda aby som vyzerala ako normalny zdravy nenamalovany clovek