Moja mama mi nechce dovolit zafarbiť si vlasy alebo sa maľovať lebo vraj mam byt ako tie pekne prirodzene baby inak nezapadnem..cize asi by som sa hneď teraz mala ist s nimi najebať..inak nezapadnem však že?
Ja som si dala ombré a ani som sa nepýtala maminy. Popravde ma ani nenapadlo sa jej spýtať, takže či sa jej to páčilo či nie, musela sa s tým zmieriť. Ale páčilo sa jej to veľmi.
Hoperpohroma ma pravdu a mozno to nedopadne zle a ked uz prides s nafarbenou hlavou tak ti ich nwzafarbi zas na tvoju povodnu trochu pofrfle a zvykne si
@wistingher neviem, či zrovna super... často počúvam, nielen od rodičov, prečo sa nemaľujem, prečo nerobím niečo s vlasmi, atď... občas nad tým premýšľam, že by som aj začala... ale keď ono je to pre mňa tak strašne neprirodzené a nepohodlné..
ako keby sa kazdy narodi prirodzene pekny.. nechapem co z toho tvoja matka ma, ked ti zakaze namalovat sa..myslim, ze v 15tke to je bezne, ze sa dievcata uz maluju a proste je to vek, kedy maju cely ksicht vyhadzany, ak teda nemaju nejake stastne geny abo co a ostatne decka su nevyspeli, povrchni a hnusni jedinci cize nevidim na tom nic nenormalne, ze sa dievca chce namalovat, samozrejme primerane, lepsie nez keby sa ma citit zle za to ako vyzera
v 14 som si prvý krát nafarbila vlasy - samozrejme mama to nechcela ani počuť- tak som to urobila keď nebola doma - PREKVAPENIE MAMINKA SOM ČERVENOVLÁSKA - chvíľu sa nad tým rozhorčovala ale prekúsla - vždy som jej povedala nech je rada, že som zdravá, poslušná a dobre sa učím čo si viac može priať druhá vlna prišla v 17tich keď som si chcela napliesť dredy - opäť to prežila.....
Každá baba tu inak píše, že to ľutuje, že si začali farbiť vlasy skoro....ja nie keby bolo keby - nenašla by som hennu ktorá mi vlasy zafarbí krásne prirodzene a ešte aj ozdraví
ďalšia vec je, že ma to podporilo v tom isť si za tým čo chcem aj napriek tomu, že sa to iným nepáči (viem malý krok ale aj to pre ,ňa niečo znamenalo v 14tich )
Podľa mňa je lepšie začať sa maľovať v mladšom veku a zle a v dvadsiatke už vedieť čo ti pristane ako začínať s tým neskôr a potom sa maľovať ako transvestita. V tomto období života ešte len hľadáš, kto si, skúšaš rôzne „štýly“ a je to skôr o pózerstve. Ale to je normálne. To k tomu patrí. Pokiaľ to nezachádza do extrému a neubližuje to nikomu v tvojom okolí, tak si daj aj igelitku na hlavu. Vkus sa človeku vycibrí postupne a len skúšaním zistí, čo mu najviac pristane.
mne v 15 zakázali chodit za frajerkou, pit a fajcit. Samozrejme som sa vyhybal tym, co som nepotreboval, preto som za frajerkou chodil,no potajme, ked sme sq rozisli, vsetci boli akoby radi. V 18 som zacal pit a to akosi nikto neriesil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
vždy som to riešila že som prišla už nafarbená domov a boli šoky ale niekedy to inak nejde...
ale to farbenie ma cas
Každá baba tu inak píše, že to ľutuje, že si začali farbiť vlasy skoro....ja nie keby bolo keby - nenašla by som hennu ktorá mi vlasy zafarbí krásne prirodzene a ešte aj ozdraví
ďalšia vec je, že ma to podporilo v tom isť si za tým čo chcem aj napriek tomu, že sa to iným nepáči (viem malý krok ale aj to pre ,ňa niečo znamenalo v 14tich )