Ano presne dneska som sem nejako prisiel na tuto stranku a Prave dneska mam 18 rokov podla mna je to uplna normalka citim sa ako aj inokedy akurat ze som zase starsi o rok Urcite to troska dneska este oslavim ved patrilo by sa ale zase nie moc na druhy de
Toto naco riesis? ako som sa citila? uplne normalne, akurat ze v nasej rodine je to akosi naopak.. niektorym s pribudajucim vekom pribuda slobody, mne ubuda.. bojim sa ci v 25 nebudem na retiazke priviazana k bude ale nie.. srandujem. Citila som sa tak isto ako ked som mala 17 a 364 dni o mesiac mam 19 a fuu stale sa budem citit rovnako na 15
podľa mňa je to ako predtým,ibaže idem maturovať a nič neviem, ale inak pohoda klidek, tabáček...aj vodičák mám a je mi na 2 veci, lebo nemáme auto, ale inak pohoda... a pomaly mám už aj tak 19, tak čo...posledných -násť, čo vám budem vyprávať...
ja som sa tesila na 18 len preto,aby som mohla v trafike pri kupovani cigariet hrdo vytasit obciansky....no od kedy som plnoleta,nikto odo mna nic nepyta!...a citim sa furt rovnako!
Keď má človek 18 a jeho kamoši ešte musia nejakých pár mesiacov počkať, tak ho zrazu všetci volajú do baru a tak. Proste haluz, keď už nemusíte tŕpnuť, či si barman bude vedieť vypočítať vek z občianskeh Ale je to aj blbé, lebo musím maturovať, a to sa mi fakt nechce.
Mna najviac vie nasrat otazka (ked si idem objednat pivo napr.), ze osemnast mame? Tak to ma ide roztrhut vtedy. Ale co mam povedat, ze mam? Poviem ze nie, lebo osemnast nemam. Co uz na tom ze mam 22
Zaujimave na tom je ale, ze kym som nebol plnolety tak si nikto odomna nic nepytal...
tak ja mam pomaly 22 a kazdy mi automaticky tyka... a kazdy si mysli ze mam 18 co mi aj celkom vyhovuje, sak ked budem mat 30 a budem vyzerat na 23 to bude sympaticke
Jaaaj Peťula. Dôležité je aj to, s akými osobami sa stretávaš. Pokiaľ je jeho vek približne rovnaký ako tvoj, tak je normálne, že si tykáte. Mne v robote všetci vykajú a vadí mi to. Tak už som polovicu prehovoril, aby mi tykali. Nemám rád vykanie, šak nie som dôchodca. Mám len 20!
Tak tykaj aj ty im. U mňa v robote raz prišiel za mnou poslanec a začal mi tykať, tak som mu tykal aj ja. Sa ma spýtal, že kedy sme si potykali, tak som mu odpovedal, že ja neviem, prečo mi začal tykať. A je to vyriešené. Alebo im jednu jebni :oD
18? úplna parádička, môžeš už voliť, tak čo viac chceš?! ja neviem, budem mať už 20 a vôbec si to neuvedomujem ,no dávaj si pozor, ked´ budeš konzumovať nelegálne veci...len toľko..
prečo by 18-ka mala byť nejaká hranica. Veď priznajme si, pili sme aj predtým, fajčili oddávali sa sexuálnym radovánkam. Jedinú zmenu som pocítil keď mi došlo oznámenie o mieste a čase konania volieb
No, 18 som pocitil asi tak, ze pitie alkoholu uz nie je co pred tym. Doteraz som povacsinou pil kvoli tomu, aby som sa opil (okrem pivka samozrejme). No ked som bol na vylete aj s inymi dospelymi, zistil som, ze ked clovek pije hocikedy len tak ( na vypalenie cerva) je to ovela lepsie ako narazove pitie... normalne mi zacalo chutit snad vsetko tvrde. Asi to nie je len osemnastkou.. ale uz aj dospely ma inak beru ked vedia, ze mozem...
Podla mna 18tka nie je zlomova, zlomovy je nastup na vysku a prazdniny po mature...vtedy to tak vsetko dolahne...Popripade, samozrejme, nastup do prace hned po strednej, ale to by bola na mna uz silna kava To by som fakt prisla aj o ten malicky zvysok detstva, co vo mne este ostal
ja uz coskoro tahám na 20, ale viacerý mi tipuju zo 17-18 rokov(dokonca niekedy aj 16 ). svoju 18 som neprezila prilis extremne skor normálne. Nie je to ziadna zmena, len to ze je nám viacero dverí otvorených...
Je pravda,ze ten zlom je fakt po maturach a nastupom na vysku..Ja som mala osemnast ani nie pred mesiacom a uz idem na vysku tento rok..skusky som na VS robila ako 17.Dost blbe.Vseci okolo mna sa ponahlaju,len ja sa chcem uz zastavit.A tak to teraz aj dopadlo.Rozmyslam co so mnou...NO proste blbe obdobie, ale to moze prist v hocijakom veku..ci mas osemnast alebo styridsat , to je jedno!
Vsetko najlepsie ti zelam hlavne nechsa ti splni vsetko po com tuzis aj ked je to oneskorena gratulacia,ale je Ja si na 18r cakam este tri roky,myslim ze potom sa mi v zivote zmeni par veci,hlavne pristup rodicom voci mojej osobke a mensie zakazy,ale v podstate vsetko bude po starom.A ci chceme alebo nie vzdy budeme deti a kazdy z nas ma v sebe urcity pomer dietata ci uz mame 15,20,alebo40 rokov.A co je najvecsia haluz,kazdy z nas si hovori,pockajte ked ja bduem mat 18 uz ma doma neuvidia,odstahujem sa a tak..Kto to spravil??Velmi male percento ludi a preco??Vzdy budeme trosku odkazany na rodicoch a v 18 si myslim ze este dostatocne a o to viac ak mame este skolu.Tot moj nazor,ale na osmenastku sa jednoznacne tesim
normálne som oslavoval, ako keď bol piatok ako keď som mal 17,3 roka a tak isto ako keď mi bolo 18,2 roka...ľudia veď to sa nič nemení iba dátum inak chľasceš a fajčíš ako dovtedy nie???
heh je to super. S tym legalnym chlastanim suhlasim, vodicak uz mam. Ale bliziaca sa maturita no nic moc. Zial pristup rodicov je taky isty aj ked som si myslela ze sa zmeni este stale som pre nich to male 5 rocne dievcatko s copmi.Co s tym?
Najprv som sa strasne tesil na 18stku ako asi kazdy clovek ale par dni pred narodeninami som dostal strach totalny utlm ani neviem preco a z coho ale bolo to strasne na sak ked prisla na slubena 18stka bolo vsetko inak citil som sa slobodnejsiel mal som pocit ze mozem vsetko naco si pomyslim ale to co som prezival predtym bolo to naco som prisiel az teraz bolo to nahromadenie vsetkej zodpovednosti a pochopenia rad do zivota a podobnymi nezistnymi vecami ktori budes obklopeny do smrti a budes ich rozdavat ale s chdnou hlavou
Musela som to prijať také aké to bolo, ale nebolo mi nejako dobre. Ale musela som sa s tým zmieriť a nespominať to. Lebo vek nie je dôležitý, ale na koľko sa cítiš a nehrať sa na to čo v skutočnosti nie si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale k tvojej 18 vsetko naj!!!
Zaujimave na tom je ale, ze kym som nebol plnolety tak si nikto odomna nic nepytal...
» soutez.warezator.com/?click=3...
a si starsi o 7 dni oproti minulemu pondelku, a tak dalej,
je to len blbe cislo, teda 18, trochu to nieco prinasa zo sebou, ale tak nie v zmysle ze som o tok starsi
inak všetko najlepšie