noo tu je téma pre ludí ktorí radi davajú skvelé rady tak teraz buďte múdri
Mám 19 chcem vedieť ako mám dať chalanovi najavo že ho chcem... ako sa bozkávať ? kam mam dať ruky? kam mám dať nohy? ako sa mam pri tom tváriť? mam zavrieť obe o
@kevin vazne? ja od 13 asi, ale som myslela, ze ma tu nikto nepozna, nesklamal si .. jj, chudak zakladatelka, dost odveci prispevky tu ma .. bajdvej ides na kosicke kinostretko?
Nechápem prečo si všetci myslia, že keď dá baba chalanovi už na prvom stretku, je kurva... Najnovšie prieskumy dokázali, že čoraz viac ľudí spolu spí hneď na prvom rande, pretože ak to niekomu neklame v posteli, neklape to ani vo vzťahu... Tak načo zbytočne strácať čas???
Hej, toto vsetko co si sa ptala, to je prirodzene... To nie je divadlo, to sa neda naucit... Ked si bola mala, a potrebovala si jest, tak si sa nepytala ako mas prezuvat, ako sa pri tom mas tvarit, proste si to zjedla a robis to cely zivot.
este si sa nebozkavala, a uz rozmyslas o sexe... klidek, mas cas A kazdy / kazdy sa bozkava trochu inac, a poradim ti, ze s tym jazykom skor opatrne, a setrno treba zaobchadzat...
nic v zlom ale do takych detailov sa pytat mi pride trochu chore a este vtvojom veku...vsetko dojde spontanne neries,nejak specialne.....a inak suhlasim s @47
@klaudiqaaa Lenže čo ak potom tých dvoch už nebude spájať láska ale iba sex?! Preto je si myslím na to si počkať treba. Aby to nebolo len o sexe,aj keď je dôležitý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ak chceš ísť na to takto - spontánne..
Tak príď a daj "chlapskú metódu" "90/10" .. (Ak vieš o čom hovorím slight_smile:
Ak mu rovno vopcháš jazyk do kurvy, budeš vyzerať ako najväčšia kur*a pod slnom.
Teda samozrejme, pokiaľ nevie o tom, že ho chceš..
Potom, ten vzťah bude aj tak vyzerať..
Vyspí sa s tebou & odhodí ťa.
Nie vážne, normálne ho pozvi niekam alebo tak
Ak sa na neho hodíš, budeš sa s ním bozkávať a potom mu dáš facku..
Dosť blbé, nemyslíš ?
Tss.. Načo ti vlastne píšem ?
Kto už toto videl, 14 ročný zasran radí 19 ročnej..
To nevie 19 ročná ?
Teda, niekto má pri bozkávaní otvorené, ale vyzerá to podľa mňa hrozne..
Ako kapor..
A keď ich máš zavreté, podľa mňa, si to viacej vychutnávaš
Prepáč, že som to nevopchal všetko do jedného príspevku, čítam to zaradom..
Teda, tak preskakujúco.
TY sa nevieš rozhodnúť, čo chceš po chalanovi ?
Je dosť divné, keď sa na BIRDZi pýtaš, "čo keď bude chcieť niečo čo ja nie" .. To už vyzerá naozaj zúfalo.
Predsa, ak ti to je proti srsti - nerob to..
Ale ako chceš ty..
OPRAVA...
AK mu vopcháš rovno jazyk do úst
Je bežne, že o 02:14 už neviem čo píšem -.-
môžem to urobiť ja ?
Skapem (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof) (rof)
Ja skapem z toho, že asi pred 2 rokmi som si furt myslel, že ona má nick "mamradeli" Nechápal som ale OK
@elkiller
to robí tá noc
@mamradadeli !
..a nic si z toho nerob, malokto vie moj nick precitat normalne, nie si sam, pozri taky @elkiller je na tom rovnako, z toho sa uz nedostanete len tak
Všetko chce čas
Už viem, že máš rada deli a nie, že máš radeli
Zvrhlo sa to na úplný offtopic.
@die to ano , to uz unava chce to kavu aj ked ju nepijem
Všetkým nám v noci je*e
Inakšie
To sa ani nezdá, ale ja som na BIRDZi od svojich 10 rokov
No, išiel by som
Ale tak, budem tam najmladší, serie ma to !
Počkať ono to je 16.8 ?
Lebo 19+ už tu nebudem..
Teda, mám plány..
Rozkaz !
?
1) nevies co a ako
2) uz chces navrhovat sex
neodporujes si tak trosku nahodou?
ale ked chces nejake seriozne rady tak TS
ruky si daj za chrbát
nohy si omotaj okolo hlavy
tvár sa ako keby si jedla hovno
to s tým jedným okom otvoreným, dobrý nápad
jasne a jazyk si nechaj tak voľne plávať
a spýtaj sa ho po 5 minutach, či chce sex a ak povie ano, potom mu vylep
úspech zaručený
PS: a ak bude chcieť vycúvať z vášho dlhééého krásneho 10 minutoveho vzťahu tak mu vyfajči.
hm,kde je problém? alebo ako ju rodičia, babka s dedkom, jednoducho jej okolie uchránilo pred sexom,ktorý je všade až tak,že nevie ako sa bozkávať?
sex predáva...a potom sa ,,predávame my"
od 10tich vieme čo to je a od 15 vieme ako sa to robí, niektoré 13tky ,,ten krát poprvé" to majú už za sebou...
no nič, ak má autorka ozajstný záujem o rady, napíš TS, rada poradím
veĎ kým by sa niektorí chlapci rozhýbali by zostarla a bolo by jej už šum a fuk ako sa pri TOM má tváriť
..just 19 and dream obscene ..
a pochybujem na reálnosťou ankety