Ahojte! chcem sa spytat, aj vam dava foter pusu na usta ked vam gratuluje? Mne to pride neprijemne, je to prilis intimne a neprimerane k mojmu veku. Je to strasne neprijemne.ako je to u vas?
nooo nemôžem sa vyjadriť či to je alebo nieje čudné ale kedže len pri gratulácii... to je tipujem raz alebo dvakrát za rok tipujem že ta tam nemuchluje takže to trvá cca sekundu a ty sa tu sťažujes a zakladáš o tom forum? die
Baby si po diskotekach pchaju vtaky cudzich chlapcov do ust a vlastnemu tatovi sa brania dat pusu pri gratulacii. Nemyslím to na teba, len som ti chcel ukazat, ze aká je táto doba zvrátená
Drahá slečna, nezabúdajte, že otec Vás splodil prostredníctvom svojho biologického materiálu. Vychovával Vás celý život, preto si nemyslím, že by tak inteligentná a rozhľadená mladá žena, mala mať predudky voči prejavom lásky od svojho otca. Drahá slečna užívajte si lásky rodičov pokiaľ ich máte....
Ešte keď som bola v kontakte s otcom ( ), tak mi bežne dával pusu na ústa, keď odchádzal do práce a prišiel z nej. Bola to letmá pusa, ani sa ma nedotýkal, ani nič podobné.
Možno je len teraz taká doba, že všetko je úchylné, všade je zneužívanie...
Ak je ti to nepríjemné tak by o tom mal vedieť, ôprimnosť nadovšetko, aj napriek môjmu veku sa mi matka napr. pokusa o to same, ja som ju ale poslal do*** ze na to som uz stary a ze mi to pride divne a tak dala pokoj - a funguje to doteraz
naopak, asi som nepochopila ... kazdy je vychovany inac, mam kopec znamych , ktori to nezniesli a ich rodicia to nerobia, respektuju to, moji rodicia ma obcas letmo pobozkaju napr ked sa lucime, alebo pri gratulacii , a je mi jedno ci je to ocko alebo mamka, nehladam za tym nic zvratene, bozky rodicov su uplne ina kapitola prejavu lasky , cize si ich nezamienam .. a hlavne suhlasim, ze je uz asi taka doba a vidime zvratenost aj tam kde nie je. Kazdy z nas je iny, ale nie je nic , co by rozumny rozhovor neusporiadal .. urcite je rozumnejsie povedat "ocko mam ta rada, ale ked mi das pusu na pery, som v rozpakoch, nehnevaj sa, ale nerob to" ako prist o tom zalozit forum. My sme cudzi , nepozname ta , ako vidis , velka cast za tym nevidi nic zle (ked to nesprevadza ine nevhodne spravanie) a roznezni sa nad prejavom rodicovskej lasky, dalsia cast zas povie, ze to nema rada a male percento si z toho robi srandu cize je to na tebe, ale snad sa svojho tatka nebojis natolko , aby si mu nepovedala veci na rovinu a ak hej, vzdy vies natocit lice, ako to tu spominali ini
Viem o takých čo tiež dostávajú od otcov na ústa a nie je to podľa mňa zlé, ved je tvoj otec a možno si v jeho očiach stále malé dievčatk to musíš vedieť ty sama. Ale hnusiť by sa ti to nemalo ak to tak nemyslí aj tvoj otec. určite nie zle..
viem, o čom hovoríš, môj to robí tiež,a čo ja viem, je to trochu divné, ale zas určite mu to nebudem hovoriť,lebo ako poznám našich,tak... to by bolo nadlho... ale skrátka to prežijem,no, nie je to zas až také strašné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
je to prejav lásky otca k svojmu dieťaťu, on bol pri tvojom zrode, narodení a aj keď si bola chorá pri posteli .....
si jeho všetko, až ho nebudeš mať ako ja, potom zistíš, aký to bol vzácny človek.......
filip
keď len pri gratulovaní
a zas, mne ju otec nedáva ani na líce.
@lolita92
no co ja viem,mne by sa od matky hnusila pusa na pery,aj od sestry,babky.. (to bude asi tym,ze sa mi hnusi incest) ..
@lolita92 co tak poslednu sekundu pred pusou pootocit hlavou?
Možno je len teraz taká doba, že všetko je úchylné, všade je zneužívanie...
pre boha,to sú problémy
Máš dve možnosti :
1.povedz mu to
2.preži to