Ale k veci.. čo ja viem, to je už celkom v pohode. Ja nemám rád len také tie 12 ročná a 20 ročný, alebo 14 ročná a 30 ročný, v tomto veku už je to podľa mňa docela jedno
ja mam coskoro 25 a priatel 35 a tu to nepride nikomu cudne, ale ked sa dozvedeli o tom vekovom rozdiely niektori ludia na slovensku, ledva to predychali
ale kalsat na nich, ked sa mate radi, tak je to uplne jedno, ci ludia zazeraju etc.
Kašli na nich... Ked sa máte radi tak na veku nezáleží.. a ked je to len 10 rokov... Keby to bolo viac tak to už je zas niečo iné.. Držím palce nech vám to vydrží
10 rokov je celkom dosť. to je 10 rokov plného vedomia, dospelého života, rozmýšľania. osobne nechápem tých chlapov, napríklad 33 ročných, čo sa ťahajú s povedzme 23 ročnou. že ho vôbec napadlo skúšať to
@ohavnost@rabbitko9 dnešná dekadencia vzťahovej morálky. poznám pár takých báb osobne. 10 a viac ročné rozdiely. oni sú do tých chlapov normálne zaľúbené. a tí chlapi ich len jebú a robia si s nimi čo chcú.
@n0win0u Nevidis zmysel v tom ze ked ma zena 20rokov tak je snad uz vyspela a nevadi vztah s clovekom co ma 30 ale keby mala 15 tak je decko a vztah s rovnakym 10 rocnym rozdielom ako v prvom pripade FAIL lebo on je dospely muz a vztah s deckom nemoze vyjst ?
dievca mas 20 .. nie 15 .... niktto ti nemoze uz zakazovat .. a to ze sa na teba cudne pozeraju .. ludia su svine tak ti zto poviem .... ja mam frajera metalistu a pozeraju sa na mna akko na obvinenu ..pritom je to slusny pozorny a zlaty chalan ....a co ked ma 30?? cim starsi tym viac rozumu ... a ked si rozumiete tak co ... ak sa lubite tak nie je co triesit ..... a prajem vam nech vam to vide .. spolocne zvladnete pohlady neprajne a ine skusky neboj sa ...
@lawey hej hej pohoda , ja len ze pises ze to vyzeralo cudnejsie ked si videla chlapca jak isiel s tou tetkou .... podla mna to vyzera tak isto v tych vztahoch ...ci ide nejaky chlapec so zenou ..alebo dievca s muzom ......
Podľa mňa sa určite tak divne nezazerajú. To si možno len domýšľaš. 10 Ročný vekový rozdiel je nič.A ako písali hore-si dospelá. Takže sa nemáš čoho báť a kašli na ľudí. Mysli na svoje šťastie!
@jana2211 ja v tom problem nevidim, vykašli sa na ľudí, čo ťa po nich. Známa má priatela staršieho o 15 rokov a je černoch a tiež si ľudia hočo hovoria ale je im to jedno, budú sa brať ... takže maj trpezlivosť ľudia sú sprostý
Hm nevsimajte si ludi pozrite dakedi mali vstaho aj o 15 rokov bola mladcia manzelka moja starka od starkiho no a co zivot ide dalej musite si hlavne vi dvaia rozumiet a ostatny vam mo0zu byt tak akurat ukradnuti hmm drzte sa a nech vam ten vstach vidrzy dlho a prepacte my za pravo[is
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Ale k veci.. čo ja viem, to je už celkom v pohode. Ja nemám rád len také tie 12 ročná a 20 ročný, alebo 14 ročná a 30 ročný, v tomto veku už je to podľa mňa docela jedno
Osobne..poznám aj väčšie vekové rozdieli a žijú v dnešnej dobe to je už asi vážne jedno
ty sa tým vôbec netráp
na mna tiez ludia pozeraju divne.. (cim to moze byt??) a aj ja sa sem tam zapozeram na ludi co okolo mna idu, a co ?? sak nech sa divaju..
aj keby ukazovali prstom, ukazala by som im spat.. ale stredny..
Kby si ty mala 15 a on 25 to uz by bol FAIL.
ale kalsat na nich, ked sa mate radi, tak je to uplne jedno, ci ludia zazeraju etc.
@takzvany ..ja poznam jednu 16 rocnu co byvala u 32 rocneho
a jej mama to este aj schvalila
keď ho miluješ, môžeš mať ostatných niekde...
@strommen2428 šak ja proti tomu nič nemám a dobre si môže pokecať aj s 18 ročnou dievčinou.... je milion ludí a každý je iný
Ste obidvaja dospeli ludia a predpokladam, ze ste spolu dobrovolne
Tak nech sa ostatni staraju o seba a nebabru sa s predsudkami.
Ja stale naivne dufam, ze Slovensko raz prestane byt az take konzervativne... (ach)
Tak chod radsej spravit nejaku novu fotku zo sprchy a neries
ty si chod zacvicit
Chod chod a nezabudni na foto
Ja mám priateľa o 13rokov staršieho a pred tým som mala o 16 (ale to boli niektoré pohľady divné lebo sme boli obaja od veci)...