Ako často používaš DVD mechaniku? Ja už pomaly skoro vôbec.
Ale existujú aj externé mechaniky, ktoré jednoducho pripojíš k NB. Za 30€ máš jednoduchú externú DVD mechaniku. Investuj do toho. Ak sa ti aj NB pokazí, tak mechanika ti ostane.
presne ako @bluepanter píše, ak silno potrebuješ mechaniku tak si bud kúp externú, alebo ak máš nejakú obyčajnú dvd mechaniku volnú tak len redukciu, vyjde Ta to lacnejšie a pomaly rozmýšlaj o novom notase, ja mám tak isto starý notebook, zatial fičí bez problémov, ale je mi jasné že po takom čase mi hocikedy môže odíst do kremíkového neba..
@bluepanter no závisí to aj od rady, ale u asusov je 5 rokov pomerne vela sestra ma tak isto starý notas ako je niečo cez 3,5 roka a nejde dvd romka vobec, jeden klb odlomeny, ventilator nie je moc dobry a treba ho premazavat, puknuty horny plast pri klavesnici a to su bežné chyby týchto notasov, každý sa s tým stretne
@bluepanter aha u teba znamená slovné spojenie "v pohode ide" niečo uplne iné než u mna, lebo ak mi plasty pukajú po dvoch troch rokoch to NIE JE V POHODE!!! takže ja by som si asus nikdy nekupil, dokonca aj na eeecku nam nedavno odišiel harddisk a to tiež nie je V POHODE! síce možno u niekoho hej
@bluepanter ja som už vyššie písal že závisí aj na rade, niektoré môžu byť podarnejšie, ale asus celkovo nejak stratil moju dôveru, na trhu je plno iných a lepších alternatív...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale existujú aj externé mechaniky, ktoré jednoducho pripojíš k NB. Za 30€ máš jednoduchú externú DVD mechaniku. Investuj do toho. Ak sa ti aj NB pokazí, tak mechanika ti ostane.
@5 aky chalan,tomu som nem pochopila
@17 )