Ona ma strašne desí. Jej správanie je neprimerané situáciám. Aspoň vtedy sa mi tak zdá, v danom čase, keď lietajú taniere... Problém je tiež v tom, že jej pohľad je pre mňa hypnotický. Aj keď mám pravdu, keď sa na mňa začne oborovať, tak jej hneď musím da
a k teme - sypany je lepsi. a ja som uz roky fanynkou pu-erhu... strasne prijemne mi to vonia. ale mam rada aj taky jazminovy napriklad. alebo kamilkovo - medovy, ak mam chut na sladke. alebo kedysi som pila jeden uzasny medovkovy, ktory uz nemozem nikde najst... skoda
a caje mam rad, hej aj sypane som si nakupil svojho casu, aj mam na to od mamky (na Vianoce som dostal) taky porcelanovy onen so sitkom a poklopom, ale az tak moc si nerobievam
na prebudenie? čaj-nečaj maté zaručene najlepší, vitamínová bomba, podporuje metabolizmus a myslenie, je odporúčaní aj pri učení má kopu ale kopu vitamínov antioxidantov ainých dobrých vecičiek pre náš ozganizmus
Ked tak citam tak sa hanbim Nie som totiz nejaky odbornik ako niektori vyssie....
mam rada caje, pijem caje. Aj ked si vycitam ze lastne as z lenivosti ich pijem malo.
Momentalne pjem jeden co sa vola ..nieco ze Telo a myse lalebo tak... taka zmeska byliniek, porciovany. akoze netusim co v to mje ale tak uz len pre ten nazov taky mam aj Salka imunity.
Inak som si odvykla pit ovocne... lebo take tie jahdove alebo tak su pre mna moc silne alebo mi proste nechutia az tak...
A tak ovela radsej bylinkove. akoze napr matovy mi nechuti nejak extra... ale taky lipovy je napr fajn...
A raz sme mali skvely caj z ktoreho som bola fakt uplne mimo volal sa.. neviem, ale mal v nazve ze Vlocka. porciovany. to bolo uzasne.
Inak zelene a cierne su na mna moc horke ale obcas si aj taky dam. cukrim.
A zo sypanych len co ma mama od niekoho... davam do pozornosti "Nic si z toho nerob" s obsaho potravinarskeho konope A urcite mam rada roibossy akhokolek druhu, ten som si aj v anglicku kupila.
A este u tety mam rada "Magicke chvile*" alebo taknejak.
Mňam čajíky! Odmalička som si miesto mlieka pýtala čajík Milujem čaje,rôzne,sypané,ovocné,bylinkové.Ľubovník,medovka..Aj kvitnúce čaje sú super a navyše sú estetické
Mám rada čaje ...najviac asi mätový, zelený a biely, ale zatiaľ som mala ina jeden, čo mi absolútne nechutil a to bol zázvor a ryktník....mal takú zvláštnu chuť....bŕŕ!.
chvíľu frčau na maté (@26 má recht), ale teraz sa už fakt obmedzíasi iba na ten občasný rituál s tieneným čajom
a niekdajšiemu ja odpoviem, že najlepší budič života nie je žiadna zvonku prijímaná substancia, lebo sa to z dlhodobého hľadiska nemusí vyplatiť, je to všetko o mindsete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
...
Ešte som nemala taký, kt. by mi vyslovene nechutil.
@kolini mi gusta
a caje mam rad, hej aj sypane som si nakupil svojho casu, aj mam na to od mamky (na Vianoce som dostal) taky porcelanovy onen so sitkom a poklopom, ale az tak moc si nerobievam
inak vy si cukrujete a citrónujete čaje??
Ibinanu! marocká mäta - nana, nie? a kombinácia karkadee - ibišteka a nany je ibinana, dokonalosť!
@flyleafing
medujeme a mliekujeme !
citrón mám rád v hocičom inak.
a ďakujem za poklony číslam, ktoré sa mi nechce menovať.
aj ja si to myslím!
milujem anglický čaj
(@chibiorange )
súhlasím, menej čaju a viac spánku a budeš zas (možno) OK...
mam rada snad vsetky caje. ale moj osobny favorit je zeleny caj s prichutami, napr. jasmin je super, alebo opuncia.
mam rada caje, pijem caje. Aj ked si vycitam ze lastne as z lenivosti ich pijem malo.
Momentalne pjem jeden co sa vola ..nieco ze Telo a myse lalebo tak... taka zmeska byliniek, porciovany. akoze netusim co v to mje ale tak uz len pre ten nazov taky mam aj Salka imunity.
Inak som si odvykla pit ovocne... lebo take tie jahdove alebo tak su pre mna moc silne alebo mi proste nechutia az tak...
A tak ovela radsej bylinkove. akoze napr matovy mi nechuti nejak extra... ale taky lipovy je napr fajn...
A raz sme mali skvely caj z ktoreho som bola fakt uplne mimo volal sa.. neviem, ale mal v nazve ze Vlocka. porciovany. to bolo uzasne.
Inak zelene a cierne su na mna moc horke ale obcas si aj taky dam. cukrim.
A zo sypanych len co ma mama od niekoho... davam do pozornosti "Nic si z toho nerob" s obsaho potravinarskeho konope A urcite mam rada roibossy akhokolek druhu, ten som si aj v anglicku kupila.
A este u tety mam rada "Magicke chvile*" alebo taknejak.
este nieco?
väčšinou porciovaný
a @rabittko9 dobrý odpal
a niekdajšiemu ja odpoviem, že najlepší budič života nie je žiadna zvonku prijímaná substancia, lebo sa to z dlhodobého hľadiska nemusí vyplatiť, je to všetko o mindsete.
keď som unavená a potrebujem enerdžínu na pracovnú nočnú atmosféru tak maté.
a inak>
oblúbenec Genmaicha