Mám či nemám spraviť taký vážny krok v živote ????
Mám dobrú kamarátku od základky a neviem jej dať najavo svoje city aj keď viem že rieši dačo s iným chalanom ale nechce my prezradiť kto to je vraj je to zložité chodíme spolu von každý deň zhovárame sa obímame ako nič si nesľubujem od toho keď jej to pov
Normálne jej to povedz. Len tak nech sa niečo aspoň pohne, podľa mňa je dosť o hubu držať medzi dvoma ľuďmi veci v takejto statickej pozícii. Čo budeš robiť takto? Stále rozmýšlať nad tým ako ju miluješ? Čo ak príde nejaký jebo? To ti dosť skomplikuje všetko a mám pocit, že ideálnejšie to mať nebudeš a keď to zo seba dostaneš teraz, tiež sa aspoň budeš môcť nejak zariadiť keby ťa odmietla.
ak je to dobrá kamoška,tak ak to tak necíti,tak jednoducho sa cez to prenesiete obaja ..ale napr. mojej drahej kamarát je tiež do nej zamilovaný a nevie sa cez to preniesť že je so mnou a jednoducho,ich kamarátstvo pomaly ide krachnúť..
Ako zistiť či sa babe páčíš tak aby si sa jej nespýtal priamo ?
Tak naveď tému na vztahy, a medzi rečou sa jej spýtaj. A somnou by si nechcela zdielať moju jaskyňu ? Neboj sa každý deň donesiem čerstvého mamuta. a pod. Alebo to nejako inak vtipne zaobal.
normálne jej povedz, že sa ti páči....ak ťa odmietne a nebudeš okolo toho robiť zbytočný cirkus ( naliehať na ňu, neustále jej opakovať ako ju máš rád, ako ju chceš,...) tak sa nad to raz dva povznesiete, i keď to možno bude chvíľu trvať risk je risk, ale aspoň budeš mať svedomie čisté a nebudeš sa musieť donekonečna zaoberať myšlienkou, čo ak... inak tiež mi napadlo, že tým chalanom myslela možno práve teba, len sa tiež bojí odmietnutia a pokazenia kamarátstva
Väčšine žien imponuje, keď jej muž prejaví náklonnosť...takže aj keď ťa odmietne ako partnera, nemyslím si, že ukončí vaše priateľstvo. Je pravda, že sa vzťah medzi vami pravdepodobne zmení, ale potom už je len na tebe, akým smerom ho budeš viesť.
nikde nieje napísané že sa skončí vaše kamarátstvo, nemáš čo stratiť, keď cíti to isté tak sa dáte do kopy ak nie .. tak to zahraj na srandu, ale vedz, že chceš či nechceš sa ti na ňu po jej odpovedi názor neovplyvníš to, tvoje ego bude pri neúspechu trošku nižšie a s tým si nepomôžeš takže najskôr by som povedal ak sa to poserie tak z tvojej strany .. lebo už budeš iný
ALE KEĎŽE ideš tam uspieť tak sa tak musíš chovať aj vo vnútri ak to spozná a žena to spozná ak si neveríš tak sú tvoje šance mizivé, povedz to tak jak cítiš nieje o čom
Myslis ze ona k tebe nic neciti? Myslim ze by si jej to mal povedat, ved napokon, toto dlho vydrzat nemoze... ste uz dospeli ludia, tak sa k veci postavte obaja. Myslim ze ked ju pozves niekam dajme tomu na prechadzku, kupis jej kvety, objimes ju a povies jej to, tak ta neodmietne... Drzim palce, nech vam to vyjde!
urcite tý stratíš vase kamaratstvo. ale ked je pre teba laska dolezitejsia ako priatelstvo tak ju jednoducho pobozkaj a povec jej to... a uvidíš ako dlho vám to vydrží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale, buď sebecký a odhodlaj sa na to. Že rieši iného? No a čo.
Ak to cíti rovnako, máš vyhraté.
Ak nie, ale ste fajn kamaráti, tak nimi ostanete aj naďalej.
Tak naveď tému na vztahy, a medzi rečou sa jej spýtaj. A somnou by si nechcela zdielať moju jaskyňu ? Neboj sa každý deň donesiem čerstvého mamuta. a pod. Alebo to nejako inak vtipne zaobal.
ked jej to nepovies, budes za blbca cely zivot a jedneho pekneho dna ju stratis navzdy.
ALE KEĎŽE ideš tam uspieť tak sa tak musíš chovať aj vo vnútri ak to spozná a žena to spozná ak si neveríš tak sú tvoje šance mizivé, povedz to tak jak cítiš nieje o čom