niekto je s tym zaujimavy a atraktivny (napr. Kurt Cobain, iny redhead ma teraz nenapadne) ale ak si len taka nevyrazna socka tak by to vyzeralo dost divne
Hmm a čo je na tom šialené? Som mal raz na hlave vyholenú vagínu a ľudia to brali v pohode... Ak to chceš a myslíš, že sa ti to bude páčiť, choď do toho
sialeny napad by bolo dat si na zeleno trebars... cervenu berem ako normalnu farbu na vlasy pretoze ju ma kazdy treti a mna to sere preto si radsej objednavam farby directions... ale daj si neni to nic hrozne
@nicolkaa birdz teraz nejako blbne, aj ja tam mám chalan, pritom doteraz som mala dievča a nič som s tým nerobila ani nemenila.. a ani to nejde zmeniť .. a vlastne kukám že aj ty tam máš chalan a aj @hoperpohroma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
niekto je s tym zaujimavy a atraktivny (napr. Kurt Cobain, iny redhead ma teraz nenapadne) ale ak si len taka nevyrazna socka tak by to vyzeralo dost divne
ináč podľa mňa šialený nápad je skákať bungee jumping bez lana, červené vlasy má každý druhý človek
@1 socka
na babach nepovazujem cervenu za nic zvlastne, kludne si ju tam hod ked sa ti paci
a hej, urob to, dojeb si vlasy