Že by sme boli na tom rovnako? práve sedím doma, zatiaľ, von idem až neskôr, nerobím nič výnimočné, všetci pijú, len mňa to neláka, všetci sa zaje*ávajú, len ja to nemám v povahe, som maximálne verná ...kde je problém?
ja nepijem, nefajcim, nedrogujem, ani neplanujem robit jednu z tych veci, nechodim na disko, nechodim von s ciganmi, nerobim debiliny, zle ludom, a podobne veci
nič nerobiš?? sťažuješ sa tu že nič nerobiš čiže že sa strááášne nudíš.. nudia sa len nudny ludia ktorych nic nebavi a maju nudny život(ty)..a preto ta nikto nechce a tak ti treba mozes si za to sama!!!(pravda bolí)
ja uz nepijem,nezajebavam sa žijem naplno a preto mam supáá kamošov..slovo NUDáá bléé
3-ja pijem fajcim sem tam aj nejake fun drogy-a planujem robit tieto veci tak do 25..tez nechodim von s ciganmi robim debiliny robim ludom zle a tez som velmiiiiii stastny a spokojny so zivotom. haluzz
tak isto momentalne sedim doma jak kokot lebo si hladam pracu...vsetci kamosi robia alebo studuju a momentalne nemaju cas..priatelka pride az o tyzden tak dovtedy sa nudim
Mi povedz, pre pana Jana , ako sa o teba maju zaujimat ludia, ked ani nevedia, ze zijes , ked si stale zavrety len doma..Takto si kamosov nenajdes, mal by si vyrazit niekam na nejaku zurku a uvidis, ze tam niekde najdes zaujimaveho cloveka, s ktorym by si si rozumel
ano mam podobny problem.neznasam tak ytrapny styl zivota.j epiatoka ja sedim doma, aj budem, lebo normalnych ludi nepoznam vela...a radsje sedet doma ako byt s primitivmi
som na tom podobne, napr teraz, piatok, ja mám dom sama pre seba a čo budem robiť? kukať telku alebo byť na nete, žiadna párty alebo čo nehrozí. a som happy
Ja tiež... Nepijem (ano, kamoši mi dali prezývku mníška... odignorovala som ich xD), pretože sa do nálady viem dostať aj bez toho, nehúlim, pretože vyzerám občas trafene aj bez toho, nefajčím, pretože je to iba blbosť bez zmyslu čo tahá z ľudí peniaze a nedrogujem, lebo to je to isté ako fajčenie, len s tým, že je to ešte väčšia blbosť... nebývam v meste a som jedináčik - doma musím byť do západu slnka, myslím, že slovo jedináčik hovorí aj samo za seba... VOn chodím akurát tak po škole alebo von na záhradu... A je mi fajn, občas to lezie na nervy síce... Ale tak nič iné mi nezostáva... Čiže nie si sama
23. Lilnicole - presne takto si predstavujem jedno normálne dievča pri ktorom by som si bol istý že ma nepodvedie na každom rohu. PS: Tú mníšku si dúfam zobrala s humorom
24. Vidíš, ja som osobne stretla len chalanov, čo letia na holky typu dlhonohá tmavooká čiernovláska... Chalana som ešte ani nemala (okej, ak nerátam v 13.tich rokoch taký malý úlet... ktorý ani nemal zmysel, veď som mala 13, preboha ... Proste, normálna holka, čo miluje život a smiech... A nie všetci si to vážia... to mi ver
A čo sa týka tej mníšky... S tými ľuďmi naokolo čo bývam, sa to musí brať len s humorom... oni sú šialenci
25. Lilnicole - no mne to nemusíš vysvetlovať pretože viem že si to málokto váži
Už som myslel že ako trinásť ročná si sa zaľúbila do tvojho učitela zemepisu
Ale ak si to tak vezmeš tak aj mníšky idú z dobou takže v tom nevidím žiadny problém - u nás nie je problém vidieť mníšky premávať sa na skútroch s červenou prilbou na hlave
27. Nie, čosi, nie som zvrhlá zasa... To bol rovnako starý chalan... vieš, taký typ, že týždeň mu trvalo.. kým ma chytil za ruku... No proste... Ako keď máš 13.
S tými mníškami - máš pravdu... Ale zasa... Keď trochu povyrastiem... Bude mi chýbať mužská spoločnosť... už teraz mi dosť hrabe na to, aby som bola mníškou
stve ta zvot??...zivot je raz taky...a setko sa da prezit len treba chciet a su taky ludia je ich dost ale asik ich nevyhladavas az natolko ako je to mozne
Nebooj,urcite sa daky najdu,cely svet hadam proti tebe neni...no a ja som na tom este celkom dobre,mam take dve kamosky-retosky a ked sa s tyma stretnem...no megadeath
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a je mi veelmi dobre, dokonca som stastny
tak kde je problem u teba? :/
ja uz nepijem,nezajebavam sa žijem naplno a preto mam supáá kamošov..slovo NUDáá bléé
ja som rad ze budem po sto rokoch aspon na hodinku a pol sam doma
mimochodom - nemam rad fajciarov, ozranov, drogistov, grazlov, gangsta' deti
A čo sa týka tej mníšky... S tými ľuďmi naokolo čo bývam, sa to musí brať len s humorom... oni sú šialenci
celi svet je na pi*u.
Už som myslel že ako trinásť ročná si sa zaľúbila do tvojho učitela zemepisu
Ale ak si to tak vezmeš tak aj mníšky idú z dobou takže v tom nevidím žiadny problém - u nás nie je problém vidieť mníšky premávať sa na skútroch s červenou prilbou na hlave
S tými mníškami - máš pravdu... Ale zasa... Keď trochu povyrastiem... Bude mi chýbať mužská spoločnosť... už teraz mi dosť hrabe na to, aby som bola mníškou
Ahoj no ja som mal tento istí problém, ale dal som sa spoločenský tanec našiel som si tam dobrých priateľov a vyplnil sa mi čas v piatok