vonku je nasnežené...a dosť...pozerám von z okna a vidím veľa deciek, ako sa sánkujú a tešia zo snehu...ale! mne je trápne sa ísť sánkovať, keďže som pomerne starý na to a imidžovo sa na to nehodím ...ale keď ja mám takú chuť sa vrátiť do detských čias
No ja mam 25 a s kamosmi sme sa boli minuly rok sankovat Tak podvecer, na kopec za nase sidlisko, paradne sme sa vysantili, maximalne rozjebali vsetky sanky a potom sme sa rozjebali my v krcme Tento rok sme neboli, lebo uz nikto nema sanky. Ale v Tescu ze je nejaka akcia. Tak kto vie ...
ja som od teba starší o dva roky (ak uvádzaš správny vek) a môžem ti povedať, že hneď ako sa mi skončia skúšky budem tam medzi tými deckami so svojimi bobami s radosťou víriť sneh
ja som sice mladsia od teba,ale pred chvilou som prisla, co som sa bola korculovat na lade vonku a vcera som sa sankovala a bola to aka haluz,aj anjelikov do snehu som robila s kamosmi.ako malii
tak bez aj ty.
Aj ja chcem ísť, ale nemám s kým... Mám aj sánky, aj bobi, aj tanier, aj lopatu a keď budete chcieť, tak môžem naplniť aj vrece slamou... POĎME, BUDEME SA SANIŤ SPOLU. Nevadí, že vekovým priemerom nebudeme zapadať medzi základoškolské dietky...
čo sme robili včera? sánkovali sa.
ako? kurva dobre
ako sme vyzerali? celé mokré, očné linky rozmazané, sneh sme vytriasali zo všetkých kútov tela
koľko rokov mali ostatní sánkujúci sa? nemali viac ako 11 rokov
vadilo nám to? nie
prečo? lebo sme nerobili nič zlé a len sa bavili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Stary? Imidzovo sa na to nehodis? Pomysli si to iste o ostatnych co sa sankuju a skvele medzi nich zapadnes
@6 myslíš, že zapadnem medzi 5-12 ročné deti? možno výškou akurát
Alebo sa vyhovor ze si tam so svojim deckom, a akurat sa za nim spustas dole
Ale ja osobne mam rad stavanie snehuliaka. A urcite sa najde nejaky blbec ktory ti bude chciet zburat
Dobra zamienka na zaciatok gulovacky
Maly by dat do vyroby sanky pre dospelych.
včera som sa ale hádzala do snehu a robila anielov ... zima je po piči .
tak bez aj ty.
ako? kurva dobre
ako sme vyzerali? celé mokré, očné linky rozmazané, sneh sme vytriasali zo všetkých kútov tela
koľko rokov mali ostatní sánkujúci sa? nemali viac ako 11 rokov
vadilo nám to? nie
prečo? lebo sme nerobili nič zlé a len sa bavili