neviem sa rozhodnúť Aktuálna škola je veľmi ďaleko na Dudovej, spresním nachádza sa neďaleko dostihovej dráhy odbor : financie, mala som spolužiakov veľmi namyslených nevšímali si ma. Ale niektoré spolužiačky sa som nou rozprávali. Ale skoro všetci boli d
Titul je sice dolezity, ale aj sikovny clovek bez titulu si najde uplatnenie. Kto umi, ten umi. Na tvojom mieste, ak mas az taky zly pocit z tejto skoly a nebojis sa problemov s hladanim uplatnenia sa bez titulu, chod na tu druhu skolu. Ale to je len moj skromny nazor, rozhodnutie je, samozrejme, na tebe.
Aktuálna škola je na Dudovej vyššie pomaturitné štúdium odbor financie
ukončené vzdelanie titul DiS, štátna skúška a diplom. Škola je veľmi ďaleko a nachádza sa až tam kde dostihová dráha. Uplatnenie v bankovníctve, poisťovníctve, v oblasti administratívy a ekonomiky. Doterajší spolužiaci namyslení, decká vyšších kruhov.
Druhá škola SOŠ, Farského odbor hospodárska informatika štúdium 2.roky, ukončenie štúdium maturitná štátna skúška, uplatnenie bankovníctvo, poisťovníctvo, a oblasti administratívy, ekonomiky a programovania. Ale žiaden diplom a ani titul. Ale ráz som tam bola a cítila som sa tam veľmi dobre a príjemné decká aj sme spolu kecali.
Dilema - dve školy, škola A zlý prístup (-), zlý kolektív(-), vysoká náročnosť (-), dochádzanie (-), nejaký titul (? + ?). Škola B všetko skvelé (++++), uplatnenie rovnaké, len namiesto titulu maturita(? - ?).
samozrejme že tá druhá.... načo bude človeku titul, keď k jeho vydobytiu človek príde o všetku svoju silu? a ešte ktomu keď to ani poriadne nebude vedieť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
lebo cele je to divne sformulovane, da sa z toho sice pochopit, o co ide, ale na 21 rokov je to dost biedne
Aktuálna škola je na Dudovej vyššie pomaturitné štúdium odbor financie
ukončené vzdelanie titul DiS, štátna skúška a diplom. Škola je veľmi ďaleko a nachádza sa až tam kde dostihová dráha. Uplatnenie v bankovníctve, poisťovníctve, v oblasti administratívy a ekonomiky. Doterajší spolužiaci namyslení, decká vyšších kruhov.
Druhá škola SOŠ, Farského odbor hospodárska informatika štúdium 2.roky, ukončenie štúdium maturitná štátna skúška, uplatnenie bankovníctvo, poisťovníctvo, a oblasti administratívy, ekonomiky a programovania. Ale žiaden diplom a ani titul. Ale ráz som tam bola a cítila som sa tam veľmi dobre a príjemné decká aj sme spolu kecali.
Dvojvetový výcuc a zhrnutie:
Dilema - dve školy, škola A zlý prístup (-), zlý kolektív(-), vysoká náročnosť (-), dochádzanie (-), nejaký titul (? + ?). Škola B všetko skvelé (++++), uplatnenie rovnaké, len namiesto titulu maturita(? - ?).
Podľa mňa jasná voľba.
lepšie menej ale poriadne ...čiže 2 škola
V pohode-e-e-e-e.