cste pls som do jedneho dievcata z nasej triedy asi 7 rokov. pozname sa od narodenia. mam 13 rokov ona tiez. vzdy ked je na skype alebo na pokeci alebo na FB tak si piiseme a neviem ci sa jej mam opytat ci by nesla von alebo neco take. sa hambim a este je
1. Pokec, FB, Skype, SMS. Je povrchné hovoriť jej niečo také cez net alebo mobil
2. Horoskopy. Sú to debiliny, ktoré vyjdú možno v 3% prípadoch a slúžia len na oblbnutie ľudí
a najmä sa nehanbi. Nemáš čo stratiť, ak ste tak strašne dobrí kamaráti a ona do teba nie je, pochopí to... A ak áno... nuž, podľa mňa to stojí za risk
ak ju mas rad, mal by si jej to povedat, zasluzi si vediet pravdu...a co ak aj ona je do teba tajne 7 rokov zalubena? Nemas co stratit. Pozvu je niekam
@sonita lenze ona uz o tom vie som jej to povedal ale asi skor neni do mna skor sa mi zda ze od kedy som jej to povedal to je o cosi ine sa menej rozpravame ako kedysi a sa mi akosi vyhyba
No keď si predstavím, že by tu moja sestra mala rozoberať takéto témy (vzhľadom na to, že je v podobnom veku), asi by som padla zo stoličky (teraz neviem, či od hanby alebo od smiechu)
@mrnesmely xDD ze zirafa som 3. najmensi z triedy tak zirafa to teda neni skor ja som moc maly ale v nasej triede su vsetci chalani taky pomensi na svoj vek asi moc mali
@34 podstatné je že keď je dievča vyššie ako chlapec tak je to totálne smiešne a pre teba by to malo byť ponižujúce. tak buď si kúp topánky s opetkami alebo počkaj kým ju dorastieš, ak sa ti to podarí.
ale zasa možno keď ju budeš napchávať ryžou a keď bude fajčiť tak by možno rásť mohla prestať len to bude dosť nákladný proces a úspech nemusí byť zaručený.
daj si pohov...radšej bud s nou dobry kamarát a ešte niečo to nieje laska to si nenamyšlaj...to su len detske hry ona v tom vidi nič ine iba zabavu tak nepripisuj tomu vyznam..lebo ...
v poslednej dobe začínam mať pocit, že som stará a že som sa v skorších rokoch pomaly vyvíjala... ja si nepamätám ani ako sa volali moji spolužiaci v 1 ročníku, nieto ešte, či sa mi niekto páčil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
plus je vyššia od teba, plus nevieš ju ani zavolať von...
kašli nat
ach aké dojímavé
1. Pokec, FB, Skype, SMS. Je povrchné hovoriť jej niečo také cez net alebo mobil
2. Horoskopy. Sú to debiliny, ktoré vyjdú možno v 3% prípadoch a slúžia len na oblbnutie ľudí
a najmä sa nehanbi. Nemáš čo stratiť, ak ste tak strašne dobrí kamaráti a ona do teba nie je, pochopí to... A ak áno... nuž, podľa mňa to stojí za risk
@sweetstar heeeej ! ja som strelec !
Nebol si skor do jej pasteliek?
@mrnesmely ... si zabil
za skusku nic nedas, pri najhorsom ta odmietne.....lepsie byt odmietnuty nez trapit si hlavu tym, ci nieco mohlo byt a nebolo
ja ťa chcem vyťahať za líčka
Pozvi ju na zmrzku, ale na vzťah nemysli ešte ste mladí, radšej buďte kamoši To sa vo vašom veku väčšmi cení
A prestaňte si z neho robiť srandu.