Mám dva mesiace do narodenín a mám sa rozhodnúť či chcem tento bicykel..
Mám sa rozhodnúť či ho chcem alebo nie...Už som sa zmierila že nikdy nebudem mať na kvalitný DH bicykel,teda tento by bol len na takú klasickú jazdu /chodníky,tráva,nejaké tie schody/ myslíte že vydrží vôbec to?Mne sa zdá celkom O.K.ale myslím že sa náj
na chodníky a trávu ti vydrží, ale na tie schody neviem... :/ zas záleží čo na ňom chceš jazdiť, ak oželieš schody stačí ti niečo jednoduchšie... ale hlavne poriadnu prilbu
Zalezi ci sa ti paci a ci ma tie parametre kt potrebujes tzn. Ci s nim chces jazdit len prilezitostne po cyklotrasach alebo v terene... Mne osobne sa nepaci ale zalezi fakt na tebe...
No tieto lacnejšie veci by som do lesa a na schody nebrával po mesiaci sa na tom všetko uvolní a tie kolesá môžeš rovno hodiť do koša aj s kostrou ....pár som ich už vyhodil , potom som skúšal skladačku ale tam som ohol celú vidlicu prednú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.worker.sk/2851/bicykel-dh...