Takze moj problem spocivam v tom ze neviem sa rozhodnut medzi koncertom TARJI alebo koncentracneho tabora v Oswiecime so spoluziakmi...To je hrozne...Chcem ist aj na koncert ale chcem ist aj do oswiecimu po stopach 2.svetovej vojny...Na tri dni do oswietc
no teda,neviem,sranda so spoluziakmi,ja ked sa do toho osviencimu raz dostanem,tak to cele preplacem neviem ci to je az taka zabava,noo,ale vazne,ako to citis podla mna chod na koncert,na strednej sa do toho Osviencimu urcite dostanes,je to uz asik povinne
Ja som teraz prisla z oswiencimu... bol to dost emotivny zazitok. ale som rada ze som tam bola.. (a dala by som to ako povinnu exkurziu..) a bola skvela tetuska sprievodkyna
idem na koncert..dakujem..nejsom pevne rozhodnuta ale s casti hej..tarja pride ale zase ani koncentrak neodide..a..nestiham..ja mam blizsie BA a mozno kosice by som stihla ale asik idem na ten koncert
osviencim urciteja osm tam bola a koncert moze ist do kelu ked mozes vidiet kus historie ktora v tebe zanecha nieco tak hlboke, co ti da koncert oproti tomuto?nic
Na koncert to je jasne a najlepsie listky na statie, vystat si rad medzi prvymi a postavit sa pod podium Najlepsie co moze byt
Co sa tyka oswiencimu ako povedal kamarat - presli sme sa polozhnitymi barakmi, tetka sa vykecavala o masovych vrazdach a aj ti co sa tvarili ake to je strasne sa vecer ozierali s nami na izbach - zazitok takemr nulovy, len dalsia chlastacia akcia pod menom skoly.
aj my ideme do oswinciemu zo skolou.. ako nie len oswiencim ale aj ine veci tam... 1.2.3.oktobra... a platime viac nez vy... ja neviem no to sa musis rozhodnuit ty... co ti je prednejsie... ale tak s kamosmi mozes mat este kopu takychto akcii.. ale koncert...no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja by som nevahala:koncentrak...
Tarija nieje kazdy mesiac na slovensku a osviencim je par km od hranic uz dlhe roky a myslim ze tam aj ostane....
Co sa tyka oswiencimu ako povedal kamarat - presli sme sa polozhnitymi barakmi, tetka sa vykecavala o masovych vrazdach a aj ti co sa tvarili ake to je strasne sa vecer ozierali s nami na izbach - zazitok takemr nulovy, len dalsia chlastacia akcia pod menom skoly.