Poradťe mi.... ľúbim jedneeho chalana a us som mu to aj powedala...ale on ma nejaako nehal...powedal se je to len moj hluupy wymysel...se ja ho woobec eelubim....a see chce aby sme boli len kamaraati....noo a teras po nejakom case sme sa bawili...a zase m
No moj nazor je ze asi spolu uz nebudete.. Mozno si si to naozaj len namyslal ze ho lubis. Velka laska urcite este pride.. Skus nanho zabudnut..Najdes si ineho
Ci pana, ked ja som mal 14 rokov (8 rokov dozadu temer) tak som mal ine starosti nez osudove lasky. Normalne mam strach ze moje decka sa budu zenit/vydavat v 12tich ... :/
Pozri, takyto chalan ti fakt nestoji za to!...si ako ja..aa..ja som s jednym chodila ako taka krava pol roka, stale sme sa rozchadzali a zase dawali dokopy a az teraz som dosla na to ze za to nestoji ked na mna j**e a ze cim skor sa na to vykaslem tym skor nanho zabudnem...pamataj! LASKA PRIDE KED TO NEJMENEJ CAKA..A NIE JE AKO BOLAWY ZUB..NEVYTRHNES JU ZO SRDCA...VYTRHNE JU LEN CAS!!!! tak hlawu hore držím palce, welmi!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
za 2. nenut ho!... on vie sam najlepsie co citi...na co by ti bol vztah v ktorom lubis iba ty a on nie? to by nedopadlo dobre iba by si sa trapila...
casom na neho zabudnes si mlada najde sa iny chalan ktory sa ti bude pacit a do ktoreho sa zalubis...a dufam ze aj on do teba.
teraz sa predstav, že príde za tebou bezdomovec, škaredý, špinavý
a povie ti, že Ťa strašne miluje...
no a podľa tvojej teórie, že treba brať stále ohľad na city iných s ním začneš chodiť?
mám taký neurčitý pocit, že nie.
teda, ak Ťa ten chlapec nechce, tak?
pár krát Ťa už poslal do prdele, ešte koľko krát Ťa má poslať kým mu dáš s tým pokoj?