už 4 mesiace chodím s jedným chlapcom ktorého som zo začiatku mala veľmi rada ale teraz ho vôbec nechcem lebo ma vôbec nepriťahuje a nevie sa vôbec bozkávať a pri sexe len leží na posteli a ani sa ma nedotkne všetko musím robiť ja a už ma to vôbec nebaví
prečo sa o tomto nezakladajú ankety, ale diskusie? keby si založila anketu tak by si mala prehľadnejšie a vedela by si že aký názor prevažuje, a ľahšie by si sa rozhodla
@marleymt prečo sa o tomto vôbec zakladajú ankety a diskusie? neviem ako ostatný ale ja a moje najbližšie okolie sme si vedeli takéto problémy vždy vyriešiť sami
@motorizer lebo istý typ ľudí nemá cenu presviedčať o tom, aby niečo takéto nezakladali. pokým sa za toto nebude dávať ban bez možnosti vytvoriť si nový nick (somarina,ale no , tak s tým neprestanú...
Zváž si, či chceš dlhodobejší vzťah alebo len niečo krátkodobé... Ak chceš dlhodobejší vzťah, tak je dôležité si uvedomiť ako chlapec napĺňa tvoje požiadavky (spoločné záujmy, kompatibilná povaha) dôležité pre dlhodobejší vzťah... To sú veci, ktoré sa nezmenia a pravdepodobne vás časom rozdelia, ak si v nich nevyhovujete...
čo sa týka sexu, tak vaše problémy môžu byť dlhodobé a (alebo) krátkodobé...
Dlhodobé problémy môžu byť zapríčinené rozdielnym svetonázorom (napr. vierovyznaním), kde je jeden zdržanlivejší alebo konzervatívnejší, lebo sex (určité polohy) považuje za niečo zlé, no druhý jeho názor nezdieľa, resp. je tu rozdiel v sexuálnom apetíte... Takýto vzťah (podľa mňa) nemá budúcnosť a tieto problémy nie sú jednoducho riešiteľné...
Ale pokým sú jeho (vaše) problémy skôr výsledkom jeho neskúsenosti a inak je v pohode, tak skús obetovať čas a riešte to... Rozprávajte sa o tom... Naznač mu, že niečo by mal robiť inak a snaž sa v ňom vzbudiť záujem o sex, resp. zvedavosť a kreativitu... Pretože kreativita je to, čo vám obidvom chýba Lebo priemerne kreatívny človek by sa na takýto problém nepýtal na fóre ( ktoré nefunguje ako poradňa, ale ako stĺp hanby), ale dávno by ho vyriešil (ach)
@motorizer nie, teraz je moderné hádzať na net fóra typu "môžem byť po prvej fajke tehotná" a potom sa chváliť že aké cool, že už v 13stich píšem o sexe...ale zase netvrdím, že je to prípad všetkých, zase treba triediť zrno od pliev
@marleymt ja mám len 19 ale 13 až 16 ročným už vôbec nerozumiem. dnešní mladí očividne žijú j. bieberom, rihannou nákupnými centrami, debilnými americkými dojákmi a keď idem okolo nich s čírom na hlave šepkajú si: pozor, feťák a chuligán....
Bud sa s ním polopate porozprávaš a povieš, čo ti nevyhovuje,lebo jemu to nedôjde. Alebo sa na ňho vykašli, načo máš byť vo vzťahu,ked ti to nič nedáva a si nešťastná...ak máš byť s ním len preto,že ho ľutuješ,alebo nechceš byť sama...to už nič horšie nemôžeš urobiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak choď skočiť z okna.
Problem solved.
podvádzaj ho, on nechá teba
čo sa týka sexu, tak vaše problémy môžu byť dlhodobé a (alebo) krátkodobé...
Dlhodobé problémy môžu byť zapríčinené rozdielnym svetonázorom (napr. vierovyznaním), kde je jeden zdržanlivejší alebo konzervatívnejší, lebo sex (určité polohy) považuje za niečo zlé, no druhý jeho názor nezdieľa, resp. je tu rozdiel v sexuálnom apetíte... Takýto vzťah (podľa mňa) nemá budúcnosť a tieto problémy nie sú jednoducho riešiteľné...
Ale pokým sú jeho (vaše) problémy skôr výsledkom jeho neskúsenosti a inak je v pohode, tak skús obetovať čas a riešte to... Rozprávajte sa o tom... Naznač mu, že niečo by mal robiť inak a snaž sa v ňom vzbudiť záujem o sex, resp. zvedavosť a kreativitu... Pretože kreativita je to, čo vám obidvom chýba Lebo priemerne kreatívny človek by sa na takýto problém nepýtal na fóre ( ktoré nefunguje ako poradňa, ale ako stĺp hanby), ale dávno by ho vyriešil (ach)