no takze mam pritela o 4 roky starsieho ako som ja ......no chceme sa spolu milovatt.....lenze.........velmi ssssa bojim toho prveho razu...a aj on sa boji aby mi nahodou neubliil...pretoze som velmi chuda...takze ludia rdte ..myslite ze to bude v pohode?
Sandra: noo ty si asi tym neubliil myslela neublizil....ublizit ti neublizi, ked bude nezny a jemny a nebude do teba prirazat ako sialeny.noo a myslim ze nezalezi na tom aku mas postavu.nooo a ten lubrikant si hadam nemyslela ako ochranu, preboha...ak neberies antikoncepciu tak pouzite kondom.vela stastia a neboj, bude to ok
Ahoj neboj vsetko bude pohode nechaj sa oddavat svojim pocitom a vsetko bude OK to hovorim stale a ak sa mate naozaj radi ani keby sa stal nejaky trapas nic sa nestane ved nikto nie je 100%...A myslim si ze to ze si chuda nema nic s tym spolocne..
1. nezáleží, či si chudá (aj ja som a nehrá to úlohu )
2. záleží, či mu si schopná povedať že ťa to už bolí a nech napr. ide pomalšie alebo tak.
3. ono, prvý krát nečakaj ohňostroje, skôr sa priprav na bolesť popr.krvácanie jemné.. je to pekné, keď sa maté radi, tak to nevadí.. ide o viac predsa..
Miska1987, ked ju budes strasit, aby sa pripravila na jatky, tak to jatky budu. Baba ma byt uvolnena (o to sa ma postarat chalan + prostredie) a ne stiahnuta s myslienkami na "operaciu".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A preco by ta mal oblit? Nech predtym neje..
ale inak akoze seriozny problem
cha myslim ze to vobec nie je problem presne tak ako povedala Nia
moja jestra je na tom podobne a prezila to
2. záleží, či mu si schopná povedať že ťa to už bolí a nech napr. ide pomalšie alebo tak.
3. ono, prvý krát nečakaj ohňostroje, skôr sa priprav na bolesť popr.krvácanie jemné.. je to pekné, keď sa maté radi, tak to nevadí.. ide o viac predsa..
Az taki sprosti ti mladi zas nie su
nehovorím o jatkách, len že to možno tak bude. možno nie... čo ja viem..
ale, to povie podľa mňa každá ženská, že prvý krát je to.. čo ja viem,.. no nič moc. bez ohladu na to, aký je partner.
(mimo iné, pozrite si Nudu v Brne, ako tam pripravujú hlavnú hrdinku na to, že stratí panenstvo..)