Mam ho strasne rada ale on ma berie len ako kamosku
mam kamosa..zoznamili sme sa cez pokec..piseme si uz asi rok..piseme uplne o vsetkom..par krat sme boli vonku.a bola sranda...a minule som sa ho spytala ci by sme sa nedali do kopy..kedze aj on je sam..a napisal mi ze by to neklapalo-co znamena ked to cha
mad rad neznamena lubit. ja mam rad tiez moje kamaradky a velmi. A ked ti povedal, ze by to neklapalo tak tym ti chcel naznacit aby si si nsla niekoho ineho. Myslim si, ze na tom nic nepochopitelneho nie je. Radsej sa o nic nepokusaj lebo pohnojis aj to co sa pohnojit neda
kasko to vlasne vsetko vystihol ..ked povie ze by to nefungovalo tak ot znamena nie..a moze mat na to rozne dovody aj tak je hlavne ze z toho vyplyva to ze z toho nic nebude ...taakz epodla mna u nho sancu nemas a okrem toho ak si s nim len pises tak do neho nemozes byt zalubena lebo ho nepoznas..clovek ked si pise tak moze reagovat inak ako pri rozhovore..proste cez net alebo smsky sa zalubit neda
ja mam tiez podobny problem...vlastne som mala. Lenze ten "moj" mi do oci povedal ze ma luby no na nete mi pisal ze ma ma rad ako kamosku proste stale zavadzal. Neslo mi to do hlavy no po case ma to cakanie preslo. Myslim ze to slovo NEKLAPALO hovori v tvojom pripade samo za seba. No stat sa moze kadeco a vsetko sa moze otocit v tvoj prospech...vela stastia
No ty si mala aspoň odvahu mu to napísať,ale ja sa to toho "môjho" nedokážem opýtať lebo sa bojím že ma odmietne,aj ked aj teraz mňa odmieta,ale ja som v trochu inej situácii
podla mna ti dal jasne najavo ze chce byt len kamarat..mozno ma na to vazny dvovod...vies skus este pockat mozno sa mu len paci nejaka ina holka ktora ani nevie ze existuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov