Mám ísť na Bilingválne gymnázium v B. Štiavnici, alebo na Hotelovú akadémiu v Nitre?
Bojím sa, že by bol pre mňa ťažký gympel a že by som to nezvládala,ale skôr by ma pripravil na VŠ ale Hotelová akadémia tam sa tiež naučíš jazyky,síce trocha menej a je to ľahšia škola,neviem si vybrať :/
a nie je to príliš ťažké? lebo som počula všelijaké názory, že nie je to ťažké a niekto to nezvláda, lebo som mala pár 3jok a inak dobré známky na vysvedčení a už každý, že tam chodia jednotkári, dvojkári :/ aj keď som bola na DOD tak jeden,že je super, dobré..a iný, že keby majú ísť ešte raz už nejdu, tak neviem :/
Čo ja viem. Prestáva ma gympel baviť. Ani nie učením, ale rposte stále neviem čo. A ak by som išla na inú strednú tak to mám vopred určené a pokoj. Ak si myslíš, že hotelka by ťa bavila. Tak choď tam. Ak tam chceš ísť len pre to, že sa bojíš gympla, tak to radšej nie
@takata No mne prídu školy podobné tím, že jazyk a chcela by som sa viac zdokonaliť v angličtine, lenže na hotelovej sa to dosť fláka a tiež sa chodí z oboch do zahraničia a pod. ale neviem ani čím,ale strašne ma to ťahá na gympel bilingválny do bš, len sa bojím, že by som to nezvládla,že by to bolo priťažké a viem,že na hotelovej to je ľahké a že sa to tam aj fláka dosť tá škola, takže tím smerom ma to posúva na gympel tiež :/
Panebože D no na ten GMN rozhodne nechod tam nie je ŽIADNA úroveň,, a viem o čom hovorím,bola som tam 8rokov.. a teraz je z neho také pofidérne bilingválne..
Myslím že jazyk hotelovky a biling. sa nedá porovnávať. tak choď na gympel a ak tak prestúpiť. To sa v pohodičke dá. Na biling. sa ale prestupuje ťažšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
lol tk načo sa pýtaš ..a hlavne,že nemajú učitelov a tých čo majú sú ako z inej planéty. Ale veď choď no,keď chváli