vychádzala som s nimi niekedy dobre, teraz ten posledný ročník je už katastrofa,mám tam možno na celej škole veľa kamarátov, ale s babami z našej triedy sa neznesiem.aj keď tam budú aj áčkari a béčkari, na jednej strane tam chcem ísť, na druhej nie.pár ľudí mám veľmi rada..ale zase pozerať sa na pretvárku a faloš.nemám peniaze, šaty, topánky.
na konci základky alebo v polke gymnázia sa robí tanečný venček. máš tam proste program, tanec atď. chodíš raz týždenne na nácviky, kde sa učíš tance. a potom je vačšinou v piatok večer na konci šk.roka. pozývajú sa aj rodičia.
ja som nebol a som ani nevedel ze nieco take existuje, z toho co si povedala usudzujem ze to je nieco ako stuzkova (ale bez stuziek), ale vlastne ani na tej som nebol
chcem ísť, lebo mám tam pár fajn ľudí, chcem sa s nimi rozlúčiť, naučiť sa tancovať, aj rodičia chcú, aby som šla. nvm ale čo ak sa mi nebude páčiť? budem ako taký outsider.
Mi nemame ziadne plesy .... ani imatrikulacky ( iba intrakove to sa nerata), ani nic valentinske a ani sme nemali ziaden vencek na zakladnej, nie zeby mi nieco z toho chybalo
pozri moja...keby ja mam jebnutych spoluziakov jedine co by som chcela je ukazat im aka som uzasna a to iste skus aj ty...pozvi so sebou nejakeho chutneho kamarata, daj si krasne saty, hod mejkap vlasy a ukaz im ze sa vies bavit aj bez nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
a zbytocne vyhodis kopu prachov
Netancujem, najesť sa môžem aj doma a nevedela som sa dočkať, kým sa tamtých zbavím.