Mam kamaráta, ktorý chodí s babou ktorá ho neľúbi a ja ho chcem.
čo mam s tým robiť? ano mam 17 rokov dufam že tu nebudu tie hlupe pripomienky že mam 17 rokov, a neviem čo mam robiť, ale proste to sa nedá nijako na neho pretože on ju ma strašne rád, ale proste on vie že ona ho neľubi a nie je dôvod ostať v tom vz
Musíš sa mu vtrieť doslova drsne, prísť k nemu povedať táto baba si z teba robí čiču. vyliž sa s ním a na 60% mu padneš do hlavy ty isteže keď ten bozk bude super
pobavila @1 ........ale tak čo ti poviem @janicka1212........ak ho tá baba naozaj neľubi (!) tak Ti radím použiť ženské zbrane.........začni ho skrátka zvádzať, najdi na tú babu nejakú "špinu" (príp. si aj niečo vymysli, použi predstavivosť, nejaké tie fotečky, príp. konverzácia na fb vymyslená), chlap sa s ňou rozíde a prídeš na scénu ty ako utešovateľka.....ale musíš dať pozor, aby sa to neotočilo voči tebe (toto je hra na tenkom ľade, ale dostaneš zaslúženú odmenu).....ja viem som zlomyseľný
Raz sa to skončí a on sa sklame... skús mu to len povedať, ale netlač na neho, aby si nemyslel, že si hysterická žiarlivka... Okej, divné slovné spojenie, ale chápeme sa. Jáj, šak žiarlivá hysterka Dobre, nechce sa mi to mazať. Takže potom keď ho tá baba odkopne, tak hlavne pri ňom stoj, nemyslím doslovne, môžete aj sedieť a dobré je, keď ho napríklad objímeš alebo tak a potom to už pôjde samo, väčšina ľudí sa tomu poddá v záplave zúfalstva, ael ja by som s takým bozkom spokojná nebola, pretože to fakt môže byť z jeho strany len čisto zo zúfalstva.
@fluptak pretože 19-ročný s aspoň nejakým charakterom by toto v živote z huby nevypustil.
Verím, že sa nájde aspoň jeden chalan, ktorý so škodoradosťou použije tvoju vlastnú "radu", aby dokonale rozbil vzťah on tebe.
Ak s takýmto charakterom niekedy v živote aj nejaký úprimný vzťah vôbec zažiješ.
@janicka1212 ak sám vie, že ho ona nemá rada, nie je o čom. Pokiaľ nechceš, aby sa ti za nejaké tvoje nežiaduce miešanie sa mu do toho (lebo ak sa nenechá pobozkať, nečakaj, že ho tak ľahko zvedieš) práveže skôr vyhýbal a odmietal kontakt s tebou, čakaj. Zamilovanému môžeš hovoriť, čo chceš. Pokiaľ ťa vo svojom rebríčku už teraz nehodnotí veľmi vysoko, nebude si tvoje tvrdenia namierené proti svojmu vzťahu (priorite číslo 1) púšťať k telu. Musí chcieť skončiť sám.
A v prvom rade by si si mala ty uvedomiť, že ostávať v jednostrannom vzťahu je od neho dosť nevyspelé. Dúfam, že ťa k nemu priťahuje toľko iných dobrých kvalít, aby túto (v jeho veku - predpokladám, že je rovnako starý alebo starší od teba) pomerne vážnu neschopnosť odpútať sa od zúfalej citovej závislosti a vyrovnať sa s realitou vyvážili.
@night ak si si nevšimol dal som výkričník pri tom, keď som hovoril o tom, že ona ho nemá rada.....ak ho má tá súčasná frajerka rada, nuž tak má dievča smolu ale ak to nie je opätovaný vzťah z oboch strán, tak radšej takto, ako aby sa chlapec trápil (opakujem ak ho terajšia partnerka nechce), len on je do nej zamilovaný, takže musí nejako upriamiť pozornosť na @janinka1212....nevid ím na tom nič bezcharakterného a bez chrbtovej kosti, ale neva
@fluptak dva výkričníky za to, že akýkoľvek stupeň neopätovania citov v cudzom vzťahu ťa stále neoprávňuje zasahovať doň (to si nechaj na situácie, keď je jednej zo strán explicitne fyzicky alebo pscyhicky vážne ubližované). Tri výkričníky za to, že ťa vyššie popisovaná situácia neoprávňuje ešte aj ku klamstvám.
Chalan na to má dôjsť (a na základe toho aj niečo spraviť) SÁM.
Vek na to (veľmi pravdepodobne) má, ešte musí dokázať, že vie aj rozmýšľať sám za seba.
@night a ešte jednu vec: "pretože 19-ročný s aspoň nejakým charakterom by toto v živote z huby nevypustil.
Verím, že sa nájde aspoň jeden chalan, ktorý so škodoradosťou použije tvoju vlastnú "radu", aby dokonale rozbil vzťah on tebe." pozri sa, ak by to bola ochotná spraviť, tak asi nemala o mňa dostatočný záujem, prípadne nemyslela to so mnou vážne, keď bola ochotná odísť odo mňa kvôli niekomu inému, a tým pádom mi ten dotyčný aspoň spravil službu......so simply
Už to zľahčuješ. Zabudol si v tej svojej rade na, citujem: "príp. si aj niečo vymysli, použi predstavivosť, nejaké tie fotečky, príp. konverzácia na fb vymyslená"?
Pokiaľ by jej s niečím takým prišiel človek, ktorému dostatočne vysoko dôveruje, ver, že by ti to jedno nebolo a vôbec by nezáležalo ma tom, či "je ochotná" ti niečo také spraviť. Dobrý manipulátor s virtuálne nepriestrelným klamstvom toho dokáže rozbiť veľmi veľa.
Skús napríklad dokazovať, že úplne bezchybne vyzerajúci a na pixel dokonalý screenshot nejakej správy na facebooku je správa, ktorú tá osoba naozaj nikdy nevidela, keď jedným kliknutím zmazať a zatajiť je omnoho ľahšie, než aby si niekto iný dával dlhočiznú námahu vytvárať tak dokonalý podvrh a pritom ešte bol schopný vôbec nedať najavo, že by tým mohol čosi získať...hovorí ti niečo naštrbená dôvera? Aj keby nakoniec uverila tebe, ťažko to bude také, ako predtým. Podozrenia, opatrnosť, pochybnosti...a prvýkrát nemusí znamenať posledný.
a hlavne som si nepredstavil, ako by som sa ja k tomu postavil :/ nebol som práve najempatickejší.......dobre priznávam, spravil som chybu, a beriem späť
@janicka1212 Prosím ťa, pokiaľ má dievča, tak ich nechaj na pokoji. A čo spraví on s tým, že ho ona neľúbi, je jeho vec. Ale ja by som určite nezostávala vo vzťahu, kde by ma ten druhý neľúbil, veď to je veľká duševná bolesť. Ale chápem, je to ťažké pokiaľ jemu na nej záleží. A nemysli si, že keď jemu teraz záleží na nej a ona ho neľúbi a prídeš ty, tak bude hneď s tebou. Pokiaľ ju má skutočne rád, tak to tak rýchlo neprestane.
nie je tam napísané že ho doslova ľúbim, ten človek tu babu ľúbi ale sám vie že to nemá buducnosť, a ta baba nevie čoc chce, s ním ani bez neho nie je dobré, a včera bol s jeho baby sestrou a ta mu huckala že nech sa rozíde s tou jeho babou že nech začne chodiť s tou jej sestrou .. ale vravel že ona nie je pre neho a ja si na neho počkám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Je to jeho život,nedrb sa mu do neho...
to ma pobavilo viac nez forum samotne
Verím, že sa nájde aspoň jeden chalan, ktorý so škodoradosťou použije tvoju vlastnú "radu", aby dokonale rozbil vzťah on tebe.
Ak s takýmto charakterom niekedy v živote aj nejaký úprimný vzťah vôbec zažiješ.
@janicka1212 ak sám vie, že ho ona nemá rada, nie je o čom. Pokiaľ nechceš, aby sa ti za nejaké tvoje nežiaduce miešanie sa mu do toho (lebo ak sa nenechá pobozkať, nečakaj, že ho tak ľahko zvedieš) práveže skôr vyhýbal a odmietal kontakt s tebou, čakaj. Zamilovanému môžeš hovoriť, čo chceš. Pokiaľ ťa vo svojom rebríčku už teraz nehodnotí veľmi vysoko, nebude si tvoje tvrdenia namierené proti svojmu vzťahu (priorite číslo 1) púšťať k telu. Musí chcieť skončiť sám.
A v prvom rade by si si mala ty uvedomiť, že ostávať v jednostrannom vzťahu je od neho dosť nevyspelé. Dúfam, že ťa k nemu priťahuje toľko iných dobrých kvalít, aby túto (v jeho veku - predpokladám, že je rovnako starý alebo starší od teba) pomerne vážnu neschopnosť odpútať sa od zúfalej citovej závislosti a vyrovnať sa s realitou vyvážili.
Chalan na to má dôjsť (a na základe toho aj niečo spraviť) SÁM.
Vek na to (veľmi pravdepodobne) má, ešte musí dokázať, že vie aj rozmýšľať sám za seba.
Verím, že sa nájde aspoň jeden chalan, ktorý so škodoradosťou použije tvoju vlastnú "radu", aby dokonale rozbil vzťah on tebe." pozri sa, ak by to bola ochotná spraviť, tak asi nemala o mňa dostatočný záujem, prípadne nemyslela to so mnou vážne, keď bola ochotná odísť odo mňa kvôli niekomu inému, a tým pádom mi ten dotyčný aspoň spravil službu......so simply
BTW, "simply" je príslovka.
Už to zľahčuješ. Zabudol si v tej svojej rade na, citujem: "príp. si aj niečo vymysli, použi predstavivosť, nejaké tie fotečky, príp. konverzácia na fb vymyslená"?
Pokiaľ by jej s niečím takým prišiel človek, ktorému dostatočne vysoko dôveruje, ver, že by ti to jedno nebolo a vôbec by nezáležalo ma tom, či "je ochotná" ti niečo také spraviť. Dobrý manipulátor s virtuálne nepriestrelným klamstvom toho dokáže rozbiť veľmi veľa.
Skús napríklad dokazovať, že úplne bezchybne vyzerajúci a na pixel dokonalý screenshot nejakej správy na facebooku je správa, ktorú tá osoba naozaj nikdy nevidela, keď jedným kliknutím zmazať a zatajiť je omnoho ľahšie, než aby si niekto iný dával dlhočiznú námahu vytvárať tak dokonalý podvrh a pritom ešte bol schopný vôbec nedať najavo, že by tým mohol čosi získať...hovorí ti niečo naštrbená dôvera? Aj keby nakoniec uverila tebe, ťažko to bude také, ako predtým. Podozrenia, opatrnosť, pochybnosti...a prvýkrát nemusí znamenať posledný.
Ona s nim vlastne akoby nebola vo vztahu, ale on s nou je.
Ty nechces ju, ale jeho. A on už ľúbi inú. Vies ake je to, ked ty lubis? Pozeras sa po inych chalanoch? Asi nie, co?
A dajme tomu ze sa rozijdes s tym chalanom lebo zistis ze ta nelubi...hned z lasky sa das dokopy s niekym inym?
Pochop, to tak nie je