Mám malilinku otázku, ale nebite ma za ňu a nekričte na mňa prosím :)
Zajtra mám skúšky na pedagogickej fakulte UMB- učiteľská psychológia. Neviete niečo o tejto škole? Aká je ako prebiehali minulý rok skúšky. viem viem.. tieto témy o VŠ sú trápne.. ja len že o tej "škole" absolutne nič neviem.. popripade zaujmal by ma
Kokos vy ste neskutoční ale neprekvapili ste ma.. po prvé.. ako môžem vedieť aká to je škola, keď tam neštudujem??? Vy ste presne tí, ktorí všade boli, všetko vedia milujem Vás za to!!! .. po druhé.. určite som si len tak otvorila knihu a povedala na túto VŠ idem, prečo? lebo! Inak kto sa pýta, ten sa dozvie..a fórum je o diskutovaní.. či som napísala asi zle...chcelo by to miestnosť, kde ťa dodrbu tam sa hodíte.. thumb up..ste super, milujem Vás za to
@niklinka tu ta uci k samostatnosti preto tak pindaju vies musis byt dokonala a vsetko vediet..a osobne si myslim ze nie kazdemu sa chce kukat niaka debilna stranka a radsej si zisti veci od niekoho kto tam je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@2
@3
@9