Kam na vysokú? poraďte mi - myslím si že keby ste mi vedeli poradiť vybrať si medzi - vysokou školou múzických umení, arhitekrúrou a filozofickou fakultou? viem že je to daľeko od seba ale toto ma aspoň zaujíma ako tak. Dakujem ak popíšete nejaké Vaše skú
filozoficka fakulta je trosku siroky pojem nemyslis? takze tu sa ti neda poradit, lebo su na nej aj perspektivnejsie odbory, aj uplne kraviny a co ja viem na co z toho ty chces ist ked to nenapies a inak, ked ti povieme VSMU tak pojdes len tam? nezda sa mi zeby bolo uplne lahke sa tam dostat, takze chcelo by to tak ci tak nejaku poistku v tom pripade
no ..nemozeme ti my predsa vybrat tvoju buducnost a nasledujuci zivot,to od nas nechci ale nenapisal si konkretne odbory,len fakulty a to je nic moc muzicke umenie -podla toho co filozoficka podla toho co konkretne a architektura,ako taka,alebo zahradna,alebo co ?trosku vaic sa rozkecaj
ked zakladaš koli takejto otazke odpoved je nad slnko jasnejšia... žiadnu... ked si ju nevieš vybrať sam a hladaš ju na fore plnom kretenskych imbecilov tak rozhodne na výšku nepatriš.
@unmondemeilleur To že "vyberte mi akú" - dúfam že nemyslíš vážne. Inak, ja by som si s týchto troch možností vybrala architektúru, to má s tohto najväčšiu perspektívu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
osobne by som na filozofickú nešla