1. Aké kapely/interpreti by mali spolu hrať na festivale, aby to bola pre vás najdokonalejšia kultúrna udalosť? A naopak, existuje kapela/interpret, kvôli ktorej by ste zrušili účasť na nejakom feste?
Prepáč, ale fakt teraz rozmýšľam, kvôli ktorej z tých dvoch otázok si naozaj zakladala diskusiu a ktorá sa s ňou len zviezla Či obidve sú rovnako dšoležité pre teba?
1. Asking Alexandria, Blessthefall, Miss May I, Parkway Drive, BMTH, Avenged Sevenfold, A Day To Remember, Alesana, Falling In Reverse, Atreyu, Silverstein, For All Those Sleeping, Pierce The Veil, Enter Shikari..... a festival by som asi zrušila kôli AA alebo a7x...ale nie tento prvy co som písala topfest napr.
Odohnalo by ma všetko od Kristýny, cez Desmod, až po Katy Perry a vlastne celé Funradio a spol.
Vyhovuje mi napríklad Pohoda, ja by som chcel z vecí, čo som ešte nevidel chcel vidieť napríklad Caribou (budú tento rok), Justice, Burial, Bjork, Chemical Brothers, Daft Punk, Aphex Twin, Empire of the sun, Jeff Mills, Goldfrapp, Kate Bush, Modeselektor, SBTRKT, Trentemøller, Steve Aoki, The Bloody Beetroots, Air, The Glitch Mob, alebo napríklad aj Katy B, Mumford and sons, Foo Fighters alebo Ellie Goulding, je toho nespočetne veľa.
@sabnacke 1. Brokencyde a Dot Dot Curve (Corporate Avanger) by úplne stačili a kvoli ktorej by som nešiel? Kvoli jednému nemenovanému slovenskému "SPEVÁKOVI"
1. dajme tomu že » www.last.fm/user/Mielikkiii... prvých asi 25 za posledného polroka, s tým, že mi je jedno, že niektorých by bolo treba oživiť či dať do tej zostiavy, v kt. mi vyhovovali
2. nezachytávajú sa ti o nejaký límec/šál/čokoľvek? Nie sú moc suché?
The Kooks, Blessthefall, Sunrise Avenue, Soul Asylum, Apocaliptica, Escape the Fate, Falling in the rivers, We the kings, Gorillaz, Foo Fighters, Marleyovci, S.O.J.A., Irie Revoltes ......
a zo slovenských/čaských asi IneKafe, Vypsaná fixa, Smola a Hrušky, The Paranoid, Plus Mínus, Zoči Voči, Kryštof, Nightwork!
to co mam v profile + bon iver, oneothrix point never, pj harvey... vela toho je. mojim snom je dostat sa na pitchfork music festival, bo je to BEZKONKURENCNE NAJDOKONALEJSI FESTIVAL NA SVETE s vylucne 100% qalitnou hudbou
tak, keby tam je 30STM, MCR, LP, ZV... tak sa aj poserem!!! ...ale zas, keby tam má byť Rytmaus... tak by som svoju účasť asi hodne zvážila alebo by som so sebou zobrala hodne rajčín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale ja som bol objednaný na osmu xixi
2. Netusim
Odohnalo by ma všetko od Kristýny, cez Desmod, až po Katy Perry a vlastne celé Funradio a spol.
Vyhovuje mi napríklad Pohoda, ja by som chcel z vecí, čo som ešte nevidel chcel vidieť napríklad Caribou (budú tento rok), Justice, Burial, Bjork, Chemical Brothers, Daft Punk, Aphex Twin, Empire of the sun, Jeff Mills, Goldfrapp, Kate Bush, Modeselektor, SBTRKT, Trentemøller, Steve Aoki, The Bloody Beetroots, Air, The Glitch Mob, alebo napríklad aj Katy B, Mumford and sons, Foo Fighters alebo Ellie Goulding, je toho nespočetne veľa.
2. Hmm..
2. nezachytávajú sa ti o nejaký límec/šál/čokoľvek? Nie sú moc suché?
a nie nezachytávajú sa o nič, extrémne suché ich tiež nemám.
..♥
a zo slovenských/čaských asi IneKafe, Vypsaná fixa, Smola a Hrušky, The Paranoid, Plus Mínus, Zoči Voči, Kryštof, Nightwork!
a také nesplniteľné - Bob Marley a Nirvana! (ach)
Rozhodne by mi to znechutil Karel Got , samozrejme Rytmus , Miley Cirus...
2, nemám zdania, asi proste chcú byť dredom a ty im v tom brániš
2. ?
Asi oboje by pritiahlo fanúšikov.