Tak dlho som sa na tieto narodky tesila a "oslavujem" s horuckami v posteli.. este minule som vravela, ze ako uz moze byt niekto v auguste chory..tak som si to "zlizla"..
ja sm minule oslavoval 19ku doma a vsetci kamosi a aj brat isli na airsoft akciu...takze viem ako sa citis..ja som nemohol vtedy hybat rukou lebo ma zrazil tyrak!: disappointed:
@9 ale zase ja som clovek co sa len tak neláme..cize ziadna zlomenina..len som nemohol hybat laktom na lavej ruke plus nejake popaleniny a modriny z cesty-a just musela byt akurat taka tá štrková, cize mi ten moj nadherny laktík krasne rozstrapatila!
všetko najlepšie a skoro sa uzdrav ja som tiež chorá a mala som ísť oslavovať 20-te narodky mojej kamošky,no ale musím pekne zostať domka a doliečiť sa...je to kruté...a ešte keď je vonku tak pekne...kuurňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
želám ti veľa šťastia a ZDRAVIA
Mňa už takéto veci neštvú, ja bývam chorá minimálne raz za mesiac a vždy v najnevhodnejšiu dobu.