celkom v pohode farebna kombinacia... text je citatelny takze v poho co sa tyka toho zvuku.. osobne preferujem ked su zvuky defaultne vypnute a daju sa zapnut..
info a foto na pravej strane... vobec mi to nevadi, lebo kurzor skoro stale drzim na menu v lavo a na ten panel pod fotkou neklikam skoro nikdy a teda je fajn tam kde je .. navyse samotny obsah je viac vycentrovany
horny panel je sice zmeneny, ale chybau mi tam tie on.click a on.mouseover efekty menenia podoby tlacitok .. takze osobne by som tam doladil toto ... ale je to tvoje takze no offens
@porrast konečne názor ako som čakal, konštruktívny a jasný. Farbu mám rád takúto a momentálne mi vyhovuje, som len rád ak sa páči. Default off sound sa mi nepodaril, aspoň je jar. Presne o center mi išlo, jedno menu napravo, druhé naľavo a text v strede. Prehľadnejšie. A horný panel som rád že je takto, inak robila ho @india , a nemám osobne rád onclick a onmouseover efekty, rušia ma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ZVUK?!?!? aaaaaaa. Nikdy na web zvuk nie.
mno ale aj tak sa mi viac páči keď je fotka a tie informácie naľavo a nie napravo..
inak pekná webka
@7 ano, a tak to mám rád
@10 áno som pravičiar muhehehe
all ďakujem za názor
info a foto na pravej strane... vobec mi to nevadi, lebo kurzor skoro stale drzim na menu v lavo a na ten panel pod fotkou neklikam skoro nikdy a teda je fajn tam kde je .. navyse samotny obsah je viac vycentrovany
horny panel je sice zmeneny, ale chybau mi tam tie on.click a on.mouseover efekty menenia podoby tlacitok .. takze osobne by som tam doladil toto ... ale je to tvoje takze no offens
Ďakujem za konštruktívnu kritiku
fialovu mam velmi rada, len sa mi zda silna,nedalo sa mi citat,ale to mozno bude aj slnkom,co sa mi odraza.
to,ze je fotka napravo sa mi naozaj nepaci,to vies...
a to zvieratko je zlate, aj ja chcem