chalani zaujima ma par veci...trebárs ze ci ste sa niekedy spravili bez toho aby ste si honili,alebo co vas najviac vzrusuje ked mate s babou predohru....??
vies co nie som chalan ale myslim si, ze sa spravia bez honenia len Ked dlho nehonia alebo este niKdy nehonili tj moKry sen... :> a Ku predohre sa vyjadrim isto STRIPTIZ nie je o com
@2 mokre sny su mimovolne vyrony semena, tzn. ze sa ti ani nemusi snivat o sexe alebo co ja viem o com a proste sa to vypusti...cize urobenim by som to nenazval
jaaj ano spravil hovori sa tomu morkry sen chalani to mavaju zvicajne den alebo tyzden po tom co zistia ze uz maju spermie,,,a mne najviac vzrušuje ked som pro svojej babe a ona my zacne tocit zozadu
Baby... Videli ste niekedy taký obrázok, čo ukazuje erotogénne zóny u muža a u ženy? Žena ich mala absolútne skoro všade a muž? Ten ich mal všetky len a len na jednom mieste (a nos to nebol) A mokré sny sú otrasné, lepšie je sa sám spraviť (viete, totiž je tu jeden dôvod, prečo sa volajú mokré )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov