@bloodsuckingvampire Takze Ordinacia je prizemna telenovela, ale Farmara pozeras ... Ja neviem... Kedysi som Ordinacii nevenovala pozornost, ale neskor som sa o to zacala zaujimat aspon preto, aby som spoznala slovenskych hercov. A ten scenar je ostatne napisany celkom slusne, her.vykony skvele a rozhodne fandim Ordinacii vacsmi, nez Panelaku, uz ani nehovorim o shows, ako je Farmar atp. vezmi si, ze vacsina ludi to pozera len preto, aby sa smiala na hluposti inych ludi, ale to, ze im tym robia najvacsiu laskavost, si uvedomi malokto. Podla mna je to neeticke vobec vysielat, nie este pozerat a smiat sa
2. rapidshare.com s premium acc, inak trezzor tracker, tranceroute, dc siet (z tychto dokazem stiahnut uplne vsetko)
3. Dead Space
4. Upload alebo download? kb/s su kilobity za sekundu (ajked podla dvojkovej sustavy by to mali byt spravne kib/s - kibibity za sekundu), podla speedtest.net mam teda download 72 356kb/s a upload 39 025kb/s
5. Vyhladavac Google pre Mozillu Firefox
6. Facebook, Skype, Icq, Pokec
7. gmail.com
8. keby som mal neobmedzenu hotovost kupil by som, inak mi to pride zbytocne
@flussica ale na Ordinácii a na Paneláku sa NEDÁ zasmiať keď kukám Farmára, ty kokos, to je taký brutálne kultúrny zážitok rehocem sa od začiatku do konca podľa mňa to je pointa, aby sa na tom ľudia zasmiali pochybujem že niekto, kto to pozerá, to NAOZAJ berie vážne
2 torrenty, alebo hľadať po googli pokiaľ sa nenájde vs. zakázané stránky ktoré sa tu nesmú menovať.
3. Bioshock
4. teoreticky sa mi nechce prepočítavať MB na KB a keďže je to tak ľahké tak to just robiť nebudem.
5. Google.sk
6. skype, myspace, FB pre srandu králikov a trápenie ľudí
7. centrum, zoznam, gmail (všetko nutnosť kvôli jednému anitvíru ktorý som .......)
8. Na čo mi to je asi tak?
9. neviem či sa dajú tie farby pomenovať no poďme na to. zeleno modro belasé, vlasy žlto hnedé, čiže netuším ani za boha čo je to za farba. jedno viem od decka mi stmavli.
10. a - nie!, b - tak jedným okom, ale to aj tak preto, lebo zrovna vtedy prespávam u tety a tam nemám internet ani nič podobné, tak tam prepínam medzi štyrmi kanálmi, c- HBO
Na čo je to dobré? Je to taký môj osobný prieskum ... dúfam že sa vám to páčilo a môžete ho kľudne vyplňať aj tí čo ste to nestihli pred uzavretím, ja to tam nejak dopočítam Ďakujéééém
@waagbistritz69 dá sa, ale len na niektorých serveroch, zoznam je tu: » github.com/diaspora/diaspo... ... ale ešte to obsahuje chyby a podobne, ja čo som registrovaný na piratendiaspora.de , tak sa tam momentálne nedá prihlásiť
@bloodsuckingvampire Ale da sa aj zasmiat... Len to treba pozerat pravidelnejsie . Aj ked mne tam az tak o tu zabavu nejde, to uz som pisala, takze to je pre mna v poriadku .
A jasne, ze nikto z divakov Farmara to neberie vazne - lebo ti, co by to vazne brat mohli, su na tom podobne zle, ako hlavni protagonisti a zrejme ani nemaju televizor. Ale aj tak mi to pride hlupe, smiat sa na druhych.. hoci tajne dufam, ze to snad ani nemyslia vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to bude druhý diel zvedavého dotazníka...
2 ourphorum.com
3 nehrám hry,ale asi NFS Underground2
4 tuším že 2048
5 google.com
6 skype a icq nie je sociálna sieť ale FB skype icq pokec
7 gmail
8 nikdy v živote by som si zbytočnosť ako iPad nekupil,ani len tak do počtu keby som multimilionar
9 sivo-modre a špinavoblond
10 áno,nie,markíza
2. Nesťahujem
3. TrackMania Natons Forever
4. Neviem
5. Žiadnú
6. Facebook, Skype
7. post.sk a gmail.com
8. Neviem
9. Hnedé vlasy, zelené oči
10. a- nie
b- nie
c- neviem
2. thepiratebay.org
3. momentalne rollercoaster tycoon 3
4. netusim
5. google.com
6. facebook, skype, ick, pokec a z inych este birdz
7. gmail, azet, szm
8. nie, nemam peniaze
9. vlasy su diskutabilne ale asi spinavy blond, nafarbena som na rysavo a oci mam hnede
10. NIE
b - NIE
c - disney channel ale je aj to hrozna stanica
2. neviem,hry nehrám ani nesťahujem (iba songy z nich,ak si frajer nevie rady)
3. nadväzuje na 2.
4. okolo 1000 KB/sek
5.google.sk
6.fb,skype,icq,pokec,konoha
7.gmail.com
8. má to pridrblý spôsob dávania pesničiek doňho a komu by sa to celo? a ja imidžovku ku šťastiu nepotrebujem ^^
9.Hnedozelené a vlasy mám ešte zatiaľ tmavohnedé(ale nefarbené ^^)
10.nie,áno, kukám na nete a asi JOJ-ka,páč má dobre vyriešený archív(narozdiel od Markízy )
2. stahuj.cz
3. Sims 2
4.neviem
5.zoznam.sk
6.iba ICQ
7.gmail, azet
8.áno aj hned teraz
9.zelené a hnedé, aj ked všetci hovoria blond tak neviem
10. a- NIE
b - Pozeráte Farmár hľadá ženu? NIE
c - Akú televíziu preferujete? - americké. zo slovenských Joj
2. thepiratebay.org
3. The Suffering
4. cca 1800
5. google
6. facebook, pokec, last.fm, birdz
7. riseup.net, safe-mail.net, smahu.com, centrum.sk
8. Nie, zbytočné..
9. Hnedej a hnedej
10. Nie..
b - Nie..
c - telku pozerám strašne málo, ale keď už tak Discovery a STV
2. stahuj.cz
3. nehrám sa hry
4. 240 kb/s
5. nemám.
6. FB, ICQ, Skype
7. gmail.com
8. ani zlou náhodou
9. vlasy hnedé, oči premenlivé
10. a- NIE
b - NIE
c - nepreferuje televíziu..
2. cucaj.sk
3.Planst vs. Zombies !
4. 2500 kb/sek ? asi
5. najčastejšie navštevované stránky
6.facebook, twitter, Birdz
7. Gmail
8. nie, už len design sa mi nepáči
9. oči modré vlasy hnedé
10. a - NIE
b - NIE
c - Discovery Channel
2. nesťahujem
3. ja viem? Sims 2?
4. nemám tušák
5. keď zapnem net, otvorí sa mi Google, Facebook a Birdz
6. Facebook, Skype, Birdz, Pokec
7. gmail.com, vnet.sk, azet.sk
8. nie, nemám na to peniaze
9. vlasy prirodzene hnedé, mám ich zafarbené na červeno... oči také hnedo-zeleno-modré... ale hnedej je tam najviac
10.
a) NIE nikdy také prízemné telenovely... NIKDY
b) jasné, pravidelne sa na tom idem urehotať...
c) AXN
1 Neviem, ale urcite bude draha.
2 Nestahujem - neviem
3 V realite, ci na PC ? V reale momentalne indoorovy tenis s mojim psom a stolny tenis. Na PC na nete POOL a nie z netu, hmm.. nepriznavam sa!
4 Ujde to, ale nehovorim jazykom pocitacoveho kmena, takze kb/s netusim
5 Google.sk
6 ICQ. A Birdz 8)
7 gmail.com
8 Nie, nemam nan nijaky extra nazor
9 modra, hneda
10A Ano
10B Nie
10C ? Mozno ČT2
2. rapidshare.com s premium acc, inak trezzor tracker, tranceroute, dc siet (z tychto dokazem stiahnut uplne vsetko)
3. Dead Space
4. Upload alebo download? kb/s su kilobity za sekundu (ajked podla dvojkovej sustavy by to mali byt spravne kib/s - kibibity za sekundu), podla speedtest.net mam teda download 72 356kb/s a upload 39 025kb/s
5. Vyhladavac Google pre Mozillu Firefox
6. Facebook, Skype, Icq, Pokec
7. gmail.com
8. keby som mal neobmedzenu hotovost kupil by som, inak mi to pride zbytocne
9. modre oci, hnede vlasy
10.
a) nie
b) viac nie ako ano
c) JOJ
2 torrenty, alebo hľadať po googli pokiaľ sa nenájde vs. zakázané stránky ktoré sa tu nesmú menovať.
3. Bioshock
4. teoreticky sa mi nechce prepočítavať MB na KB a keďže je to tak ľahké tak to just robiť nebudem.
5. Google.sk
6. skype, myspace, FB pre srandu králikov a trápenie ľudí
7. centrum, zoznam, gmail (všetko nutnosť kvôli jednému anitvíru ktorý som .......)
8. Na čo mi to je asi tak?
9. neviem či sa dajú tie farby pomenovať no poďme na to. zeleno modro belasé, vlasy žlto hnedé, čiže netuším ani za boha čo je to za farba. jedno viem od decka mi stmavli.
10. a) nie b) nie c) nepreferujem
2 neviem
3 nehrám hry
4 cca 1200
5 Google
6 twitter birdz
7 gmail
8 iPad mám
9 hnedé vlasy hnedé oči
10
a nie
b nie
c nepozerám slovenskú televíziu ale inak kabel eins a vox
2. nestahujem hry ani programy
3. fiesta online
4. neviem raz je rychlejsi nez sr*cka inokedy je spomaleny
5. www.google.sk
6. Facebook, som aj na skype a icq ale to nepouzivam..no a na Birdzi
7. gmail.com
8. nie.zbytocne vyhodene prachy podla mna...ked raz budem jazdit na formulke tak si ho kupim mozno
9. oci zeleno-modro-hnedo-sive vlasy hnede
10. nie nie ziadnu...radsej si pozrem film na notebooku alebo si nieco precitam
2. isohunt.com
3. Ragnarok Online, League of Legends
4. 2mbit/s
5. google.com
6. FB, skype, icq
7. gmail.com
8. nie
9. zelené oči, hnedé vlasy
10. a - nie!, b - tak jedným okom, ale to aj tak preto, lebo zrovna vtedy prespávam u tety a tam nemám internet ani nič podobné, tak tam prepínam medzi štyrmi kanálmi, c- HBO
2. ourphorum.com
3. The sims 2
4. @12
5. official" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/firefox?client=...
6.Napíšte na ktorých z týchto sociálnych sieti ste: Facebook pokec,birdz a vela vela dalšich
7 ...@gmail.com
8 nie
9.hnedé
10. a-NIE
b - ANO
c - (Markíza, JOJ,spektrum
2. naťukám do gúglu stále
3. prečo sem nemôžem cs napísať!!! ja ľúbim cs tak potom GTA SA a tetris...
4. netuším
5. youtube
6. fb, skype, icq (resp. qip
7. džímejl
8. nie, mne také veci netreba
9. oči slabučko hnedé, také do oranžova a vlasy také čokoládové, na slnku ryšavé sú
10. a - NIE ! ; b - NIE, len martinku som pozerala vtedy ; c - hbo
2. konkrétna stránka nie, ale sťahujem len cez torrenty. (vyhľadávač torrentz.com)
3. Už nehrávam hry, ale z tých čo som hrával jednoznačne Lineage 2
4.
5. crome://newtab
6. Som regnutý, aj tam chodím: Birdz, Facebook
Som regnutý a nechodím tam: Pokec, Skype, ICQ, QIP
7. @gmail.com
8. Nikdy v živote by som si to dobrovoľne nekúpil
9. Oči modré, vlasy asi hnedé
10. A. NIE
B. NIE
C. Joj
2. nesťahujem
3.nehrám
4.Aký máte rýchly internet (v /kb za sekundu)
5. google.com
6. Facebook, Skype, ICQ,
7. @centrum.sk
8. nemám názor
9.Tmavé odtieň fialová a oči modre
10. ANO
b - NIE
c - JOJ
2. thepiratebay.org, google.sk
3. Final Fantasy IX
4. okolo 2500, nechce sa mi to presne pozerať
5. google.sk
6. Facebook, Birdz, Pokec, Diaspora... a potom ICQ, Jabber, ale to nie sú sociálne siete
7. riseup.net, gmail.com, centrum.sk, azet.sk, zoznam.sk... ale azet.sk a zoznam.sk nepoužívam na maily
8. iPad by som si nekúpil, radšej normálny mp3 prehrávač
9. hnedé (žiadne /hnedé
10. a - nie
b - nie
c - nepozerám TV, keď tak niekde v krčme a to mi je jedno, čo tam je
a ja mám otázku na teba, k čomu je tento dotazník dobrý? (vyplnil som ho preto, lebo to rád vypĺňam
2. google
3. Little fighter
4. 6 kb - 1,6 MB intrák - od počtu ľudí
5. google.com
6. FB
7. gmail.com
8. nie
9. zelené oči, čierne vlasy
10. a)občas keď som doma b)nie c)nepreferujem žiadnu
2. torrentz.com
3.Need for speed
4. ako kedy
5.žádnu. mám okienka s oblubenymi strankami
6. Facebook, Skype, ICQ, pokec, twitter, myspace .......
7.gmail, centrum
8.nie
9.zelené a hnedé
10. a- nie
b - nie
c - Óčko
2. hry nesťahujem a keď potrebujem program, zadám do gúgla
3.The Sims 2, Jojo fashion show
4.neviem, ale asi rýchly
5.birdz
6. Facebook, Skype, pokec, birdz samozrejme
7.gmail, post, atlas
8.asi kúpila, ale neviem, na čo by mi to bolo ja si väčšinou kupujem iba sprostosti, ktoré nevyužijem
9.hnedé vlasy a hnedé oči
10. a - NIE!!!!!
b - ANO!!!!!
c - televíziu sledujem iba pred spaním a je mi jedno akú, len aby tam neboli reklamy v danom okamihu
Na čo je to dobré? Je to taký môj osobný prieskum ... dúfam že sa vám to páčilo a môžete ho kľudne vyplňať aj tí čo ste to nestihli pred uzavretím, ja to tam nejak dopočítam Ďakujéééém
A jasne, ze nikto z divakov Farmara to neberie vazne - lebo ti, co by to vazne brat mohli, su na tom podobne zle, ako hlavni protagonisti a zrejme ani nemaju televizor. Ale aj tak mi to pride hlupe, smiat sa na druhych.. hoci tajne dufam, ze to snad ani nemyslia vazne.