proste, prosim poradte mi....mam podozrenie ze ma priatel podvadza... proste kamarati mi hovoria, ze ho videli s inymi dievcatami a take.... ale on to popiera.....sice je pravda ze sme sa o tom velmi nebavili, ale ked som sa ho na to rovno spytala poprel
doveruj ale preveruj .. aj keby chodil rovno s polkou tvojich kamosiek tak je jasne ze by to poprel .. ja by som ho asi tiez sledovala or cekla by som smsky ..
no chlapec ma 15 a pol ......
aa snazim sa mu veriť, ale ta nie je to až take jednoduche, ked kazdy hovori ze ho videl s inou a ze ja budem stale verit len jemu, lebo ma ma omotanu kolo prsta (co priznavam je aj kusa pravda) a sledovat ho? to nie je kusa blbe?
Kokos a tie roky... Že 15 a pol.. To som hovoril keď som mal 6 rokov, že mám 6 a pol, alebo 7 a pol... Ale v 15tich... Si silou mocou chcete pridávať roky či čo?
ku tym rokom...akoze nechapem aky s tym mas problem....neviem preco som to tak napisla..proste ma to napadlo.... ci a clovek tu chce normalne pohovorit s ludmi, popytat o radu a podaktory tu len dzubu na ludi pre to ze maju 14....ako keby v tomto veku neexistovala laska....a vam ostatnym dakujem za vase nazory... cenim si to
inak @adka85 súhlasím. Nechápem prečo majú ľudia pripomienky k veku. Vek vôbec nemusí znamenať zrelosť. On sa tu normálne pýtala o radu. Mohla si vek do webky vymyslieť akýkoľvek tak neviem prečo sa tu rieši niečo čo vôbec nie je pointa diskusie
no a co znamena vidiet s inou? bo mna casto tiez vidno s kamoskami, ale nepodvadzam priatelku, popytat sa kamaratov a porozpravat sa, sledovat ako bude reagovat na priame otazky a podla toho sa rozhodnut, ci to s nim neukoncit...
co sa tyka lasky deti, laska medzi roznymi pohlaviami moze byt maximalne platonicka, pochybujem, ze by sa taky 6-rocny vzdal oblubeneho jedla pre svoju milovanu, alebo znasal bolest pri nejakej prilezitosti aby sa jeho milovana mala dobre...ale myslim, ze u 14-rocneho cloveka by sa mozno dalo uz uvazovat o laske ako takej
to este nic nemusi znamenat, vpohode sa mohol stretnut nahodou s nejakou holkou na ulici a uz je z toho hned podvadzanie... omG vztahy sa riesia tak ze sa porozpravas a nie ze si domyslas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aa snazim sa mu veriť, ale ta nie je to až take jednoduche, ked kazdy hovori ze ho videl s inou a ze ja budem stale verit len jemu, lebo ma ma omotanu kolo prsta (co priznavam je aj kusa pravda) a sledovat ho? to nie je kusa blbe?
co sa tyka lasky deti, laska medzi roznymi pohlaviami moze byt maximalne platonicka, pochybujem, ze by sa taky 6-rocny vzdal oblubeneho jedla pre svoju milovanu, alebo znasal bolest pri nejakej prilezitosti aby sa jeho milovana mala dobre...ale myslim, ze u 14-rocneho cloveka by sa mozno dalo uz uvazovat o laske ako takej