Pred pár dnami som začala písať blog(príbeh) zatiaľ tu je iba úvod a prvý diel. Tak by ma zaujímalo či mam pokračovať či vás takýto dej zaujíma .So skvelou inšpiráciou uživateľa @malapohroma dávam do príbehov aj ja obrázky simikov zatial su iba v uvo
@nataly005 no ale vies na to je pod blogom taka vec co sa vola komentar, nemožes ocakavat že po prvom diely si ten blog kazdy vsimne a že to bude mat velky ohlas. Ked to budes mat pisane na casti a niekto si vsimne dajme tomu, že treti diel, tak si precita aj prve styri...
chvíľu počkaj a podľa reakcií uvidíš, ako na tom si, prípadne si do profilu alebo pod každý blog vlož nejaký text motivujúci k napísaniu komentáru, ale toto nerob, nie je síce na tom nič zlé, ale ľudia nemajú veľmi radi tých, čo sa sami propagujú. a nečakaj, že po dvoch blogoch sa hneď uchytíš, je tu veľa píšucích, medzi nimi sa nováčik ľahko stratí. aj keď si niekto prečíta jeden blog, nemusí si hneď autora obľúbiť, môže jeho webku proste zavrieť a na jeho nick zabudnúť, chce to trpezlivosť, kým sa človek trochu dostane do povedomia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja viem ze pisem preto lebo ma to bavi nechcem aby si to ludia čítalu nasilu ale chcela som iba vediet názor :/ je na tom nieco zle?
píš už len preto, aby si písala a nepýtaj sa na to. sama uvidíš, aké budú reakcie a iste si to niekto prečíta
a ospravedlňujem sa, že si to neprečítam, ale som lenivý tvor