to sa ti nedivím... takéto vzťahy po rozchode sú v podstate hazard... aj ja som teraz na tom podobne... viem ako sa ten chalan moze citit... ja som teraz na tom rovnako s edom som chodila sice kratsiu dobu ale 1,5 roka je tiez dost ... teraz som sa musela rozhodnut ci o neho budem dalej bojovat ale si zacnem s druhym ... neni to vobec lahky krok... a ak ten krok urobys vela riskujes... moze sa to skoncit tym ze najdes novu lasku abo stratis obidve ... toto rozhodnutie je narocne ... skus mu dat este chvilku casu ...
ked sa bude chcieť ozvať ozve sa....nechaj to tak a zatial si vytvor čas pre seba ,športuj,zabávaj sa aby si na to nemyslela,..pokial sa nikdy neozve nechaj to tak.,nemôžeš ho predsa do ničoho núťiť,a neboj sa že keby si bol istý a záležalo by mu na tomto vzťahu,ozve sa,..tak sa drž.
Fúha, možno to bolo všetko na neho moc rýchle a potrebuje si usporiadať myšlienky, ujasniť si, čo naozaj chce...Daj mu čas, ak sa rozhodne, ozve sa ti, ak nie, nestál za to..
hmm..je moc divnee ze sa neozwaal......ale isiel s tebou tak to nebude tým ze nece ist hned do noweho vztahu inak by s tebou nesiel a powedal ti ze chce cas..hmmm....asi sa stalo nieco na tom rande..hmm ??a preto sa neozýva...hmm...alebo....noo wed uwidis.. !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja byť na jeho mieste, očakával by som že ti bude divné že sa hned vrhám do nového vzťahu.
daj mu pár dní a potom to vydiskutuj, ak sa ti podarí s ním spojiť.