Nikdy som nemal poriadny vzťah - iba virtuálny. Nie som obľúbený v kolektíve. Možno baby nemajú na mne radi môj súcit, citlivosť, ... . Som členom Matice slovenskej, píšem kroniku mojej školy, pomáham pri písaní kroniky jedného slovenského mesta ... ale b
Nehrniem sa, ale som na Metodke, pomáham kronikárke - takže plat budem mať v budúcnosti zabezpečený. A milujem deti, takže chcem sa okolo 22 - 24 oženiť a ... xD
tak to ano, citlivost a sucit vacsina zien z duse nenavidi
kazda chce bezcitneho čurka, čo si večer dá cibulu s pivom a potom partnerku nalozi bez lasky odzadu
a inac suhlasim s ostatnymi, ze v 15-tich to po prve nie je vobec divne, ze nemas a nemal si vztah a po druhe ti ho ani netreba...zatial pis kroniky (to s kronikami bolo bez ironie - proste venuj sa tomu, co ta bavi a co ti ide, vztah zatial riesit nemusis)
ak niečo poviem zlé tak sa neuraz ale idem pekne od začiatku:
ak chceš byť poriadny chalan nemôžeš byť tak citlivý, baba sa za tebou obzrie keď budeš veselý a zhovorčivý. ďalej na kroniku a maticu slovenskú baby asi nezbalíš, zájdi si niekam von napríklad na disku a tam máš dievčat viac než dosť. prečo nie si obľúbený v kolektíve? to by si mal zmeniť potom to bude s dievčatami ľahšie
Výnimoční ľudia nebývajú obľúbení v kolektíve, ako ja dočkaj času, babu si nájdeš, len musia byť trochu rozumnejšie. Môj teraz už reálny vzťah tiež začal na internete
chce to mat lahsiu hlavu, mat zabavu a sem tam hodit nejaky ten splech. je pekne ze vies pisat a citat, ale hadam s babou nechces chodit do kniznice. trochu sebavedomia a hlavu hore.
a este jedna taka pseudorada.
ak si myslis, ze si taky vzdelany a super, a aj napriek tomu nemas kamaratov a iba virtualne vztahy, ver, ze chyba bude v tebe a nie v okoli
vsetko je na baze akcia/reakcia a ak okolie dostava od teba nejakym sposobom negativnu vazbu (a ver ze ju ma [teda aspon podla toho, co si napisal]), ina cesta niet a nejako sa musis zmenit.
zaľuby maš pekne, ale s tym očariš maximlane tak staru mrkvu ako som ja povedzme si na rovinu, že dnes sa to už "nenosi" skor skus nejaky šport, ak chceš zaujať nasť-ročne a zaroveň ti to skor pomože aj v uspechu kolektive, skus sa zaujimať, čomu sa venuju spolužiaci ... ale inač si myslim, že si moc mlady na riešenie "vzťahu" v tvojom veku som nemala ani len tie virtualne a citlivosťou to sto nebude, je to fajn ked je chalan kus citlivy, samozrejme v primeranej miere, musiš takťiež vedieť dať poriadnu po papuli ked niekto urazi alebo bali tvoju vyvolenu
a ja mám len 15 rokov, nemám za sebou vlastne žiaden vzťah, okrem krátkeho romániku, ktorý sa hned ukončil.Nestresuj, ja viem lahko sa to napíše, ale nechaj to voľne prúdiť. Ona sa raz nájde. Som si istá.
prosím ťa, nestresuj... Venuj sa radšej domu čo ťa baví. Na baby máš skutočne ešte čas... ako povedala @paganstorm -a aj na to čo robíš, raz nejaké baby zbalíš len budeš musieť asi trošku počkať
sice kroniku nepisem ale mame podobny problem ja zas neviem najst babu co by myslela skor na buducnost sice take boli, ale to uz je ina tema good luck a nejaka maticiarka so zaprasenymi brylami nie je?
@metodkar aj ja som patriot a zatial tiez nemam ziadny poriadny vztah, a ak niesi oblubeny v kolektive tak s tym asi vela nespravis, ale nedami neopitat sa ci pijes alebo fajsis? (alkohol, cigarety) lebo ak ano tak u nas by si zapadol ako nic Takze venuj sa tomu co ta bavi a poriadny vztah pride @happypotato teba je teda lahke zbalit
mám 20, som členka Matice slovenskej a chlap tiež nikde kašli na to, fakt. do 17, kým som sa nezaľúbila, som si brutálne užívala život. potom to išlo trošku z kopca, no ale naozaj sa tým nezaoberaj. príde na psa mráz
Ako mám kopu podobných kamošov nerdov a tí majú podobné problémy. Ale Matica. OMG. Pardon.
Ja mám 17 a okrem 2 nevážnych som nemal vážny vzťah. A možno tiež preto, že ma zaujímali viac iné veci, fyzika a tak, nie baby. Ale to som zmenil a zrazu mám dojem, že ma majú niektoré spolužiačky "viac ako rady."
Teba čo to trápi? Šak máš 15! báb budeš mať ešte toľko, že ti budú liezť aj na nervy...Rob čo ťa baví, neskôr sa vykašleš na Maticu, lebo ťa začnú zaujímať baby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Prečo sa hrnieš do vstahu?
kazda chce bezcitneho čurka, čo si večer dá cibulu s pivom a potom partnerku nalozi bez lasky odzadu
a inac suhlasim s ostatnymi, ze v 15-tich to po prve nie je vobec divne, ze nemas a nemal si vztah a po druhe ti ho ani netreba...zatial pis kroniky (to s kronikami bolo bez ironie - proste venuj sa tomu, co ta bavi a co ti ide, vztah zatial riesit nemusis)
Ty hnup... mas len 15 rokov, plac ked budes mat 22 a baba nikde...
diki
Baba podľa mňa príde časom sama a nelámala by som si nad tým hlavu ked ako vidím, máš dosť iných činností čo ťa bavia
ak chceš byť poriadny chalan nemôžeš byť tak citlivý, baba sa za tebou obzrie keď budeš veselý a zhovorčivý. ďalej na kroniku a maticu slovenskú baby asi nezbalíš, zájdi si niekam von napríklad na disku a tam máš dievčat viac než dosť. prečo nie si obľúbený v kolektíve? to by si mal zmeniť potom to bude s dievčatami ľahšie
Takymto stylom si najdes akurat tak dospelu zenu co nerozmysla len picou ako teenagerky ale to bude tak v 25
a este jedna taka pseudorada.
ak si myslis, ze si taky vzdelany a super, a aj napriek tomu nemas kamaratov a iba virtualne vztahy, ver, ze chyba bude v tebe a nie v okoli
vsetko je na baze akcia/reakcia a ak okolie dostava od teba nejakym sposobom negativnu vazbu (a ver ze ju ma [teda aspon podla toho, co si napisal]), ina cesta niet a nejako sa musis zmenit.
1.Byť neako zaujímavy pre danú babu
2. Mat velkú penaženku
toto som dnes potreboval, vďaka !
to že som napísal že nie som populárny v kolektíve, neznamená že nemám kopu priateľov inde
@29 najprv sa nauč ako sa píše to slovo a až potom ho píš ty ked si clenom Matice slovenskej tak by si mal vedieť gramatiku!
prosím ťa, nestresuj... Venuj sa radšej domu čo ťa baví. Na baby máš skutočne ešte čas... ako povedala @paganstorm -a aj na to čo robíš, raz nejaké baby zbalíš len budeš musieť asi trošku počkať
Metodka foreveeer .D
Máš len 15, tak si ešte pár rokov počkaj.
Metodka forever ! a čo si ? GJH-áčka ?
ahoj, a si z akého miestneho odboru ? alebo si individuálna ?
ja sa práveže chcem zmeniť, preto som založil toto fórum, mám kopu kamarátov mimo školy a aj zopár v nej
Ja mám 17 a okrem 2 nevážnych som nemal vážny vzťah. A možno tiež preto, že ma zaujímali viac iné veci, fyzika a tak, nie baby. Ale to som zmenil a zrazu mám dojem, že ma majú niektoré spolužiačky "viac ako rady."
PONAUČENIE AKO V BÁJKE:
Vyser sa na Maticu, ono to príde.